Mindre kul!

Efter att igår ha kommit hem från en veckas jobb till sjöss vill jag poängtera att jag jobbade natt. Kul! Detta pass var ett bra pass med bra kollegor! Fick dessutom tacos när jag kom hem .. Eller hem... Här kommer vändningen. Det som bland annat håller mig vaken. Grubbel. Tokdäcka av trötthet vid 23, perfa tänker jag, vända på dygnet direkt, nix ... Vaknar 1.30 och är fortfarande vaken och lillfjös vaknar snart men hurray! Vi löser det ... Det mindre roliga är att det är läkage i vårat riktiga hem så vi bor hos svärisarna. I en hård säng, jättevarmt rum och känner mig alltför obekväm då jag inte kan lulla omkring hur jag vill.. Och har inga grejer här, känner mig handikappad och missanpassad. Suck! Och så här ska de va till augusti. Kul att man fil njuta av den här sommaren är bara ett år till nästa liksom. Dö!


Grymt!

Uppe alltför tidigt, lämna p och iväg på pump, sen hem och duscha och iväg på uppföljningssamtal med p, dom kalla henne avdelningens solstråle och är väldigt omtyckt av alla, det värmer att få höra en sån sak. Blev halvt blödig. Men då känns de som man gör något bra iallafall. Sen tog vi en cykeltur förbi lins och åkte och tog en glass och sen vidare hem... Sen ombyte och vidare mot Gävle, middag med c,e och e ... Mycket trevligt att va med nära vänner och terassen bjöd på riktigt god mat. Lyckad kväll helt enkelt! Bra pris dessutom. Kan ute klaga!
Nu på väg hem och sova så man orkar upp med p imorgon. Tjolahopp!!!


Nationaldagen!!!

Hade lite redvelvet i frysen som jAg spritsa med chokladsmörkräm. Bra kombo lär jag säga. Blev riktigt gott :)


Hejja dom andra!

Har följt biggest looser hela säsongen och jag är grymt imponerad av deras hårda slit. Så grymt häftigt! Tänk om en annan hade samma motivation eller om man bara kunde vakna upp med minne ihopsydd eller ngt eller typ 10 kg lättare hur trevligt skulle inte de va. Men vad vet jag!!!
Idag var vi uppe tidigt. Lämna p och la mig i soffan för en stödvila, ligger på minus på sömnkontot, men de blev ingen sömn då alla skulle ringa just få :)
Sen bajsa jag iväg med s på crossfit. Svettades som grisar. Kände av knät surt :( ... Sen direkt hem och hämta upp p och åka och vattna lite... Sen vidare mot inhandling av grillgrejer. Avsluta kvällen med kokning av kräm, imorn blire saft. Nu är klockan alldeles för mycket som vanligt... Så nu sover vi!!!


Shoppoholic!

Internetshopping är livsfarligt speciellt alla bakningssidor... Har iaf shoppat loss lite till lite kommande beställningar. Men de dimper lätt ner lite extra ;) så jag lär nog ta en tur till panduro också ;)
Trött på mig själv . Allt eller inget tjejen. Börja dagen med en timmes pw i gott sällskap. Sen hem och pyssla lite, leka i vattenpölar m p bland annat. Osv Osc... Cykla sen ner till gymmet 1mil fram och tillbaka sen 1h Combat och 1h pump... 1kg har jag bränt på 1dag, galet!!! Nu ska jag sova så man slipper klaga på sin ständiga trötthet. Men har en celsius i kylen ifall att ;)
Hörs!


Tidsoptimerat!

Har aldrig förstått riktigt hur jag lyckas få tiden att gå ihop. Men på nå vis gör den det. Har jobbat en vecka, de va en tung vecka... Kom hem 23 igår, slängde ihop en tårta. Vakna 8 imorse, värmde i hjärtat och själ när jag såg p underbara leende när hon fick se mig. Sen upp och käka frulle och göra tårtbeställning! Det blev kanoners, sen gosa vi lite i soffan och skynda oss iväg och köpte en tårtkupa då alla jag haft inte kommit tillbaka och tårtkartongerna tagit slut.
Sen fick p plaska i poolen ute, vilket hon tokgillar och jag trampa iväg på ett 2,5h träningspass på arenan som gymmet jag går på arrangerat, sen direkt hem, duscha och till storvik på grillat, tänkte hinna se dom innan dom åker utomlands, imorgon har jag fruktansvärt mycket att ta tag i, har flera förfrågningar på tårtor som jag lär titta upp om jag kan eller inte och Göra en seriös investering av en kalender...
Så därför ska det sovas nu så jag hinner fixa allt!
Godnatt !


RSS 2.0