Grillning!

Gudars vad trött jag var imorse men tvingade upp mig ändå.
Hade massor jag skulle göra idag men gjorde inget mer än slängde ihop en paella och toksomna med penny :)
Snart ska iväg på grillning med lite folk. Ska göra mig iordning för tiden tickar på fort som bara den. Sjukt störigt att jag inte gjort ngnting. Det blir hursomhelst lugna puckar ikväll då jag hade mitt party i lördags. Det räcker :)
Min lilla livsnjutare!!! :)


Segast!

Tyckte jag inte var sådär allvarligt full... Kanske lite mer märkbart berusad, men mot nattkvisten Så visade de sig att de kanske va lite små luddigt trots allt. Dock inget större fel med det. Det var en riktig skojjig helg och 9 imorse klev jag ur sängen efter att ha vaknat runt 7 först ... Så det var bara att pallra sig
Mot hallen för att spela vi gjorde poängrekord ned laget sen deras historia tillbaka och drog till med två tjejmål varav jag bistod med ett. Wehejj! Haha... Sen kom papps och hämta mig och jag njöt av det fina vädret resten av dagen i storvik... Som jag längtat efter min bebis. Åh! Och allt hade gått så himla bra vilket känns helt fantastiskt bra. När jag kom hem var ögonen tunga och jag somnade när jag natta lilleman. Vakna av att han kissat i sängen. Typiskt! .... I vår säng. Så kan det gå.
Försöka bädda rent det som klarade sig undan och sova vidare så man orkar gå upp imorgon. Tjillevipp!

Hitta en bild på mobilen, varför jag tog den 01.30 inne på toan är de ingen som
Bet men jag tycker ja ser rätt med ut i matchen ändå. High five!


Fylleblogga!

Jeeeeejj!
Min lördag bestod av vänner och handboll, träffa masa folk jag kände, handbolls spelande och till avslutning grillning och party. Det bjöds på fyrverkerier och sen gick vi på folkan... En annan sakna dock lillfröet så det blev mycket bebisprat ... Sen dansades det en hel del... :) det var kul att få unna sig en kväll... Men nu längtar jag efter min underbara dotter. Ska göra ett försök till sovning då vi har match imorn. Tack alla inblandade för en lyckad helg. :) .... Det var skönt att få vara "jag" en dag .... Nu är det tillbaka till att vara med min familj. Godnatt på er...


Orken!!

Idag krängde jag iväg min gamla mobil, de visa sig dock vara krångligare med iPhone än jag trott. Tröttsamt, får se om de löser sig till de bästa. Idag kom även mormor och morfar förbi en sväng fick sen skjuts av dom till hofors. Skulle ju spela lite handboll med åglappen . Vi förlora dock båda. Men det gör inget för det var skoj ändå. Sen hem och ladda upp inför morgondagen med lite pizza då jag inte ätit ngt idag. Eller jo, fick en banan av Sanna jejj! Var ner och kika i hennes hus, kommer bli riktigt fint när det blir klart, kul :)
Nu är jag Dock aptrött, lär sova så jag orkar härja iväg på lite mer handboll och festligheter imorgon. Det ska bli skoj men har redan lite ont i hjärtat att jag ska lämna min underbara söta lilla bebis. Gudars, hur mycket kan man tycka om en liten människa, vem behöver karlar liksom ... Eller dom behövs dom med :)
Godnatt folket!


Hello there!

Idag var jag trött fast jag fått sova . Konstant trött, förstår inte? Har gått ner 1kg utan att ha gjort ngt, skumt. var på jobbträff och fick lite dagar jag ska jobba skoj, men lite nervöst ändå. Men det känns fint att få lite arbetslivserfarenhet.
Vi käkade även lunch där... Vidare mot s&s och sen drog jag och <3 mot valbo. Blev lite småkrafs. Tänkte köpa nå fint att ha på mig på lördag, men inget föll mig i smaken köpte ett svart linne men de satt inte så snyggt. Så vad gör jag nu??? Har inte ens en vettig jacka att ha på mig. Trött ja blir. Nu är jag återigen trött. Ska ge mig på sovning då det kommer hit ngn tjej tidigt imorn och ska köpa min mobil.
Godnatt Mina vänner....


Hrm...

Va meningen att den här bilden skulle läggas upp men verkar inte funka...


Mittiveckanmys!

Idag steg vi upp tidigt i trötta familjen.
Powerwalka iväg till öppna förskolan för babymassage, fast första gången var de bara genomgång... Sen satt vi kvar och fika och babbla massa, verkar vara ett trevligt gäng. Sen tog jag en omväg hem och förbi affären, var ju tvungen att njuta av det fina vädret. Sen väl hemma så sattes de igång med en trerätters till mig och min herre, vi var värda det tyckte jag. Satte på en film men jag gick och la mig i sängen. Så trött efter för lite sömn... Ska försöka få fröken att somna samtidigt som mig. Fast de verkar kinkigt. Har fått igång min nya mobil och redan lyckats hitta en person som ska köpa min gamla. Slipper en helt fungerande sak bara ligga hemma o skräpa... Nu ska jag sova så jag är pigg när ja ska på jobbmöte imorn. Godnatt säger jag penny o alla hennes leksaker haha...


Slött!

Idag blev också en slappdag, skönt när vi är hemma alla tre och kan njuta av att göra ingenting, blev dock lite småpyssel inför dopet. Sen på kvällskvisten ramla jag iväg till Hofors på lite handbollsträning m laget inför helgen. Jag jogga lite där på plan och insåg hur osmidig och bortkommen man är. Men vi är ju med för att ha roligt så :) dock blev man livrädd när apstora karlar kommer springandes mot en och man inser står man kvar så dör man... Nåväl, skoj ska det bli iallafall, nu är klockan sjukt mycket och jag ska upp om 6h , bra planerat som vanligt.
Hej på er!


Erbjudanden...

Har ju bestämt mig för att jobba lite extra trots att jag är mammaledig, dels för jag behöver erfarenheten som kock för att kunna få jobb i framtiden och dels för att få lite mer pengar . Förhoppningsvis. Sökte på lite olika ställen och fick napp direkt, sen ringde min lärare och hade ett bra förslag, hur lycklig blev inte jag :) sen i samma veva visar de sig att innebandyn drar igång som jag varit sugen på att börja med... Men summan av kardemumman är att jag får dåligt samvete om jag är ifrån min lilla bebis. Så frågan är om jag ska ha det eller inte... Vi spenderar ju trots allt hela dagarna ihop, vad vet jag, veligt blev det iallafall!


Modell

Va ju o tog foton i Borlänge här är en av alla... Så fin!


Tjuvstart...

Har redan börjat flyttpacka, vägrar stå i sista stund och göra det. Så man dör av stress. Dagen har varit lugn och skön... Tog med min lilla Björn och hämta min nya telefon bara... Sen lite småpyssel och film.. Orkenhandbollen börjar närma sig med rasande fart och jag börjar få ångest över att va ifrån min tös så lång stund, shit va jobbigt!


Söndag...

Är lika med dagen då ingenting händer... Så då passar det ypperligt med en onepiece... Skruttulla sover som attsingen så man borde passa på att få lite gjort... Trevlig söndag på er!


Första gången..

Så förstår jag dig, hur du haft det, hur du känt dig och mått...

.... Kärleken till ett barn.


Mycket av det goda...

Vad gör man när Karln jobbar och alla ens vänner bor lite här och var, jo man hänger med släkten...
Flyttpacka lite imorse och drog till
M&m och fick vagnen fixad och prova dopklänning sen förbi nästa stopp och vidare... Avsluta i Hofors. Käka och umgicks innan hemgång.

Ett två tre .... Så jävla less!


Mysigt

Vaknar av världens piggaste bebis som är sprudlande glad och ligger och skrattar och jollrar i olika toner och högt som tusan och buset glittrar i ögonen... Det kallar jag morgonstund, då är det dax att vakna... Godmorgon på er!


Heldag i Dalarna!

Idag har det härjats och lekt fotomodeller, tog med mig penny till Borlänge då kusinvitamin behövde fotoobjekt till sin utbildning. Sen stanna vi i Falun och gratta morbror o hans fruga, dom gilla min tårta, så det var ju kul :) ....fick god mat dessutom! Vilket då detta har tagit hela dagen och vi är äntligen hemma och trötta... Soffhäng nu!


Polistårta!

Hej hopp, föräldrakursen var trevlig, en blandad kompott. Gick sen hem och pilla lite med tårtan, hämta ut paket och var hos ninos föräldrar på käk. Har äntligen färdigställt tårtan till morgondagen, hoppas den håller sig lika fin. Blev en blå tårta. Lite polisinspirerad födelsedagstårta eftersom båda jobbar som de, fyllde den med lemoncurd grädde, glasscreme, jordgubbsmousse och rårörda jordgubbar och spackla den med mjölkkolasmörkräm.
Hoppas den smakar lika gott som den ser ut, amatör som man är...
Fick ju hem ett paket med tårtgrejer så man kände sig lite proffsig när man pyssla. Fick även hem tre lchf böcker, gi sket sig så nu tänkte jag anamma den dieten. 1 maj tänkte jag börja. Få se hur det går, tänkte va lika duktig som Carro :) .... Nu blir det Sovdax, fullt upp imorn hej på er!


Hurtigt värre!

Idag är vi uppe med tuppen och ska på förldrasamtal, eller jag är vaken penny sover... Hon är ju van att vakna runt den här tiden eller senare efter frulle vid 6,7 snåret... Så hur många ggr ja än försökte säga godmorgon så strunta väl
Hon i det... Konstaterande hon är lika morgonpigg som jag haha! We fit together! ... Hursom gick jag iväg väldig lång tid innan gruppen startar för jag har trott båda gångerna när jag gått hit att det ska ta längre tid än vad det gör, men man kanske börjar få upp flåset igen... Har ju förbättrat min standard runda med 25min. Då kan ni tänka er hur pajj man va i början :)
Så nu känner jag mig som en fåntratt som är här 30 min före och först. Och helt knäpptyst... Ska förövrigt bli Spännande och se vad vi blir för
Gäng.... Trevlig dag på er!!!


Mittiveckan!

Idag har varit en givande dag.
Blev en liten prommis, sen en snabbvisit till Valbo, såklart va de slut de jag ville köpa typiskt! Men det mesta fanns.
När vi kom hem fick vi besök av f & pe, det var trevligt, fick en liten present som va jättefin :) blev lite cupcakes som slängdes ihop på tio min typ, eller de va lilleman som nästan grät för han inte fick baka så han fick väl de då.
Sen blev de käk och j&j kom på spontanbesök och fick lite fika dom med :) avsluta kvällen med lite tårtpyssel, resultatet återkommer jag med. Nu är de Sovdax, föräldragrupp imorn. Tjillevipp!


Fet sovmorgon!

Idag sov jag och penny länge... Men besluta mig för att väcka fröken efter 12h sömn... Och ja, vi har haft matpauser däremellan, men vi sover rätt synkat ändå plus att hon själv tagit bort ett nattmål så nu sover vi från 23 till 07 :) jejj! Jag är ändå trött??? Kan ngn förklara varför...
Idag har det inte gjorts många knop på fm... Vi myste lite sen kom prästen och babbla om dopordningen... Ser fram emot lite fin solosång resten hade man egentligen kunnat strunta i men de ingår ändå. Sen drog jag iväg och gymma blev crosstrainer och cykel och lite bålträning. Och lite solarium sen hem och leka kitchen bitch och göra mat och anslag och sen hinna hejja på skitbrynäs som vill vinna på hemmaplan. Förlvrigt har jag tränat och promenixat och gått upp 1 kilo... Orka!!!! Min skatt sover nu redan så jag ska nog Joina henne så vi kanske kan fånga dagen för en gångs skull... Det var allt för denna gång!


Späckat schema!

Varför lyckas man tajma in allt kul på en och samma dag än att sprida ut de jämt under veckan? Så kan det gå. Idag ställde vi klockan här hemma och gick bort till BVC, tog 45 min ... Är en liten bit! Vägde, mätte och hängde på öppna förskolan. Fullt med ungar som var överallt, min sov ... Vänta bara, haha!
Sen gick vi och hämta upp lina för en fika på maragoni ... Sallad blev de, gott!
Sen efter det åkte jag till storvik för att kika på allt mamma köpt i Ullared och jag fick en onepiece, jejj :)
Fick lite saker och så hade hon köpt lite som jag frågat om hon kunde köpa.
Nu är det godnatt för längesen, så himla trött... Försökte få penny att somna... Sjöng en godnatt visa då piggna hon till och skratta, hur man nu ska tolka de. Haha! Hoppas på sovmorgon imorn... Få se vad lilltjejen har lust med! Imorn ska det dessutom bakas anslag.
Just fanken prästen kommer hit också få se vad de är för tjomme som ska plaska vatten på pennys huvud...
Vi hörs och tack sandra för påringningen ;)


Gymdejt!

Den dagliga plockningen av lägenhet när man har kids. Plock och plock och grejer överallt.
Idag har jag dejtat Carro på gymmet, förena lite nytta med nöje. Hon gav mig lite gyminspiration. Men det krävs mycket tid och svett för att återgå till det normala och i dagsläget får jag sjuk separationsångest från min lillfis när jag är iväg... Men hursom trevligt var det iallafall, Carro är duktig hon, stolt över dig.. Om jag bara hade hälften av din disciplin :)
Nu kikas på hockey, sjukt tråkigt. Jag känner mig bara riktigt trött... Blir nog tidig kväll, ska upp tidigt imorn. BVC nästa!


Nattsuddar...

Kan Inte sova, eller försökte få penny somna... Med hjälp av albumet baby relax, de funkar även på mammor då jag nästan somna först...
Sjukt taggad till på måndag för då kanske min nya mobil kommer... Plus att det blir lite öppna förskola, skoj!
Taggad på allt utom att sy igen truten verkar de som...
Nu blir det godnatt ...


Kärleken till ett barn..

Jäklar va blödig och känslosam man blir när man blivit morsa... Om man inte redan va de innan så fördubblas de dessutom... Soffhäng, liten tjej!


Howdy!

Har väl utnyttjat dagen lagomt bra lär jag säga. Uppe tidigt, var iväg till Gävle och titta i affärerna som inte finns i Valbo. Tog en lunch med mitt hjärtefjärtgull! Sen stanna vi till i Valbo... Kikade en snabbis, dom hade 50% på allt på smaksak, vilket jag gått miste om för nu var det tvärtomt där inne, hur surt är inte det liksom. Gick på Ikea de va därför vi stanna där.. Men när jag skulle betala hade jag glömt kortet i bilen där dom satt o vänta på mig, orka! Får handla en annan gång. Sen kom lilleman hit och vi åt pizza, jag som skulle låta bli sånt. Fast jag har bara syndat två dagar av 14 så det får jag gottgöra med ett gympass imorn med Carro. Toka till och med till det och tog en bacardi breezer och fnissa runt här som en tönt. Nu ska jag fortsätta mitt soffhäng...


Fredags .....mys!

Fredagsmys för mig är massa onyttigheter ... Suck, det blev bubbelvatten och tacos iaf ... Inte chips eller sötsaker så långt ökat når, tråkigt värre. Det går Inge bra att gå ner heller, de suger... De är en myt att man går ner när man ammar. Ett kilo på två veckor, har visserligen inte varit benhård.. Men ändå, försökte STyra upp en gymdejt med Carro men hon dissa mig och ringde inte upp ;) eller är de jag som är förvirrad igen ;) ....
Idag har jag dock inte gjort mycket alls, kika på marknaden på bruket, var ingenting att se... Gick en sväng med penny, hämta ut ett paket med grejer till att göra tårta med, blev sjukt taggad på att göra tårtor nu... Men mest taggad på att ja ska få en ny mobil när nu den kommer... Hursomhelst så avslutades kvällen med tacos och näe Sandra du blev inte bjuden den här gången heller, dåligt av mig må jag säga :)
Såg en bra krigsfilm också dessutom.
Och bland alla mina bristningar hitta jag lite glädje... En smilegubbe hahaha!!
Godnatt!!


Föresten...

Angående förra rubriken i förra inlägget skulle jag ju va fyndig och berätta att jag nästan skrapa hem 100 000 kr... Fast bara nästan ;) lära ju prova när ja drömde det... Bättre lycka nästa gång!


100 000kr skrapet!

Hallojj, givande dag lär jag säga.
Upp och hoppa, väckte lillfrö för frukost och pallra mig iväg på gymmet. Tog i mer denna gång, känner mig lite mer hemma nu på gymmet men känner mig fortfarande inte hel i kroppen eller hur man ska förklara det så jag tänker nog lägga större vikt åt prommisar, bara vädret tillåter och köra lätt på gymmet.
Men det är skönt när man väl är där, Dock vill huvudet mer än vad kroppen klarar...
Sen efter avslutat gympass mötte jag upp s på en prommis och lite babbel i den sköna vårsolen... Alltid lika trevligt det med, innan det var dax för lite snabbstäd, förberedning av mat och duschning. Och tro det eller ej han. Jag med allt jag skulle innan jag fick finbesök ända ifrån falun.
Vi åt beuf bourgiogn med eget bröd och sallad, det gick hem. Sa dom iallafall ;) sen fick som bli testkaniner på min tårta, den gillades också men nu vet jag vad som ska justeras tills nästa tårtbakning. Kan ju bli hur kul som helst när alla prylar kommer också :)
-
Penny fick en söt body, stickade tossor och en mössa, så söta och äntligen en mössa som inte åker ner för ögonen jippie :) www. Iapidesign.se ... Och skriv ett mail kan ni få en fin mössa stickad åt er vettja!
-
Det var skönt att krypa ner i soffan på kvällen och varva ner... Bara disken kvar, längtar till radhuset. Egen diskmaskin, lyx!
Penny sover redan för fulla muggar så jag ska väl göra det också... Annars är jag inte lika pigg och glad som penny när hon vaknar och det går ju inte, vi har ju alltid morgondiskussioner..

Och tack gabbi för kommentaren. :)

Bjuder på en bild på lite häftigt soffhäng med nya mössan, haha!


Tårtbakning - resultat!

Nu har jag äntligen färdigställt min kära tårta jag tjatat om.
Hade ju planer på en provtårta innan jag ger mig i akt att göra en
själv till dopet, vill ju att den ska vara fin, så nu ska ni få se resultatet
av min första seriösa tårta jag gjort.
första dagen gjordes det anslag, dag två gjordes det fyllningar
och dag tre, alltså idag färdigställde jag tårtan och dekorera den.
Valde att prova göra passionsfruktsmousse och glasscreme
till fyllning och italiensk maräng smörkräm att spackla tårtan med
och sen hade jag vit sockerpasta att täcka den med och dekorera
med flowerpaste som de så fint heter. eftersom jag är nybörjare
blev dock inte tårtan helt rak och fin och den sprack lite när jag jämna
ut kanterna, men det är ju sånt man får räkna med när det är första
gången, prova också på att göra mina rosor jag alltid gör och rosor
som andra tipsa om att man kan göra. Jag är ändå rätt nöjd med resultatet.
imorgon får jag besök också, tänkte att då kan man ju prova på vad andra tycker.

Passade även på att tillaga en bouef bourgiougn. vettefan hur det stavas ett långkok
på vad jag tog iallafall nötkött, fläsk, svamp och lök, morötter, vin och fond typ.
förbedde inför morgondagen. få se om det går hem hos dom som kommer.
en fräsch sallad, kanske lite bakat bröd och ris, så kan det blir hur bra som helst.

gjorde även petit chouxer och fyllde dom med moussen som blev kvar från tårtan.
mamma och stoffe gilla det, stör mig dock på att jag är sämst i världen på att göra egna
spritspåsar och har ingen fyllningstyll så det kan hända att det blir nästa inköp.
Fick iallafall blodad tand och beställde hem lite tårtfixar grejor från
tårtdecor och strössel & annat.

Och tack kicki för din kommentar, men jag vill ha en tjej som sjunger och har hittat en nu.
Och tack tina för dina jämt braiga kommentarer, och nu känner jag mig mänsklig när
jag fick ditt svar hur du gjort. :)

Nu ska jag krypa ner med lilltösen.





Hej!

Skumma drömmar ...

Hej, Hallå!

Vakna imorse med en väldigt knut i bröstet, drömde en madröm inatt ... förstår inte vad den
kom ifrån heller, då jag igår drömde att jag skrapat fram 100 000 kr på triss. om ändå det var sant.
Drömde om dopet, drömde att när klockan slog tre i kyrkan var det 5 personer där, och när dopet
var slut kom alla en timme sent, eller av dom få som kom, och bettan henne nita jag eftersom hon
skulle läsa en dikt och adam fick göra det istället och han var jättenervös, sen gick vi ner till kapellet
där vi skulle fika, men ingen ville sitta vid min fina dukning utan stod i köket och fika, jag gömde bettans
väska för jag var arg på henne. (haha) .... sen ringde sandra och sa förlåt att hon inte kunde komma.
då blev jag arg och kasta iväg telefonen ... sjukt vrickad dröm, men jag var ledsen för ingen kom.
Kunde inte förstå varför ingen ville komma på pennys stora dag. huha, hemska tanke. tur det var en dröm.
-
Tänkte försöka mig på att fixa lite här hemma, göra klart min tårta, kanske packa ner lite i flyttkartonger,
gör en bouef bourgioun .... fast allt beror på lilltösen vad hon är på för humör.
Har kinkat i flera dagar. men vi har lekt lite på förmiddagen och nu sover hon sött, så det kanske är dax
att sätta fart. Men hon vaknar alltid när jag flyttar henne från mitt bröst eller går till ett annat rum.
Får kanske lite besök av mamms senare också. borde gått på en prommis. ställde mig på vågen 0,5 kg har jag
gått ner på en vecka. suger pung det! fuska visserligen två dagar, plus att jag inte gått ngn prommis då
vädret suger pung och jag är lite slö. Men ska det hända något lär jag förmodligen skärpa till mig rejält.
hade ju som mål 1,5 kilo i veckan eller åtminstone 1 .... men med min karaktär så ...
-

Har fullt upp den närmsta tiden och lite roliga saker som händer from nästa vecka.
Babymassage & föräldragruppen börjar och är 1 gång/veckan =)
Sen kommer orken handbollen 27-29 april ...
och sen blir det grillpartajj på sista april
och sen i början på maj blir det dop
och följt av det är det sandviks 150 års fest som vi ska på
och sen efter det är det inflyttning till radhus som gäller.
... och så här vid närmare eftertanke ... klarar jag av att lämna bort min älsklingstjej för att kunna
gå på lite partajj tro ? just nu känns det lätt, frågan är hur det kommer kännas när jag väl sätter
på mig partyskorna och ska iväg ... kommer få dåligt samvete!  ....

vi tar det då, hej på er!

amning...

en fundering... det är aldrig ngn som pratar om sig själva när det gäller amning,
men däremot är det många som har starka åsikter om det .

därför undrar jag hur länge amma du/ni ... varför sluta du/ni?

Jag själv personligen tycker det ser lite konstigt ut när man ammar längre
än sex månader, har inget emot dom som gör det pga att det är bra,
men det känns som bebisen är så stor då.
Jag är mer stressad än vad jag tycker amningen är mysig också.
enda anledningen till att jag ammar är ju för lillskruttans skull ...
men frågan är hur länge jag ska amma innan ersättningen får ta över ...
återstår att se.

Fröken gnällspik!

Min lilla fröken har varit ur form ett par dagar nu och kinkar titt som tätt, kanske beror på att hon slutat äta och sover hela natten utan mat och ska äta oftare när hon är vaken och ska ligga på mig helst hela tiden, så man får inte mycket gjort... Hoppas de bara är en liten period!
Idag har jag varit på gymmet på fm, sen var jag och handla lite, har även bakat. Ska ge mig på tårtan strax. Tar lite längre tid när man inte är van...
Frågan är om jag ska träna imorgon igen, gick bra idag!


Doptårta?

Det är den stora frågan... Ska den göras själv eller beställas. Det ska det funderas över imorgon och ringas lite dopsamtal, har ingen lust att ha massor att göra när det väl är dax. Så i god tid kanske för en gångs skull... Återstår att se iallafall.. Skulle vilja ha en solist också, någon som vet ngn som kan sjunga??? Ska även kanske slå på stort och skaffa mig en ny telefon. Jejj! Stora planer va haha... Nu ska ja fundera på tårtor... Hörs!


Långhelg!

Längsta helgen ever kändes det som.
Igår fick vi spontanbesök av sanna och hennes Karl, kom med fika och penny fick jättefina sommarkläder av dom. Tackar för de :) så det var trevligt med besök innan vi drog vidare och åt påskmiddag hos n;s föräldrar. Har inte behövt laga mat på hela helgen, middagar till höger och vänster. Så nu är det dax att återuppta min gi diet och tränande, blev inte mycket godis alls för min del, var mest maten jag fuskade med. Ska pallra mig iväg till gymmet senare, hade tänkt gå en Prommis men de får räcka med gymmet..
Annars blir det nog soffläge, känner mig trött.


Första påsken!

Den här helgen firas de påsk så det står härliga till.
Har precis avklarat 2 påskmiddagar av tre.
penny har fått sina påskägg. hon blev jätteglad. haha :)
plus att vi spöka ut den lilla skruttan, hon blev så söt.
min lilla påskkärring.
har blivit väldigt mycket storvik denna helg. hade med oss
ett påskkort idag till mamma och pappa från penny då vi
bestämde oss för att kladda med fingerfärg på fm.
inte lätt på en liten spädis som inte sover, men somna hon
gick de inte ändå att måla på lilla foten då hon är så kittlig :D

idag har vi iallafall varit hos min mormor och käkat god mat hela släkten.
har kört gi sen i måndags och bestämde mig för att fuska denna dag.
så det blev kolhydrater och sockerintag, vilket betyder att det kommer bli
som att börja om från början hualigen. Då kommer ju vågen inte visa
något minus på måndag. surt för mig. Kanske ska strutta upp till gymmet
eller om det blir fint väder .. promenixa. vi får se.





min gladskit :D



näe ... nu ska jag och penny mysa järnet innan sovdax.

Hej på er!

Hemmaplan!

Igår kände jag inte för att sitta instängd i en lägenhet hela dagen och i brist på tvättider så åktes det till storvik, hälsa på mammas jobb hon ville visa upp sötfröt sen stanna vi till hos mormor och visa upp frökens fina klänning och lämna dopkort. Sen följde jag med pappsen till Hofors och lämna ut fler kort och handla lite. Och lagade ihop plankstek till alla som kom, blev dock en en gi planka för mig de ni!
Idag för omväxlings skull åker vi till storvik på påsklunch jejj!
Kan lova att det rycker lite i partynerven, lite vin o grillat hade inte varit dumt... Men jag stilla min nerv med att gå iväg och gymma en timme på fm och sola lite. I hopp om att kunna komma i mina kläder igen...


Presenter!

Nu har det gått ungefär 1,5 månad sen lilla penny kom till världen så hon och jag tänkte tacka för alla som kommit och grattat oss med fina presenter, min Karl också såklart. Det har varit kul att bli uppmärksammad då det var en stor grej att bli mamma, så tack all min släkt och ninos släkt, tack Paulina och Sandra m familj och alla ninos vänner för dom fina presenter penny fått för att hon kom till världen. Vi blev jätteglada!


Papper på papper!

Idag var vi och skrev på ngt juridiskt grejs, tydligen måste man göra det om man inte är gift. Så karlarna har ngt att säga till om haha...
Efter det tog jag och penny en powerwalk ... Rundan tog lång tid idag, kände mig riktigt seg och trött. Men det är pga att min kära kropp håller på och vänjer sig ... Så man är lite yr i bollen.
Det blev kycklingsallad till lunch sen somna jag efter lite filmtittande.. Också det för min kropp är van att hålla sig pigg med hjälp utav socker. Efter det så lagades det kvällsmat ... Korvstroganoff med blomkålsris ... Sen gick jag och gymma, gick lättare idag ... Så det går ju åt rätt håll. Avsluta med lite solarium, kan lova att maten satt fint när jag
Kom hem... Vi avslutar denna dag med en till film innan läggdags, får vi se vad morgondagen har att erbjuda .. En morgonprommis till att börja med iaf...


Tillväxtkurva!

Shit vad mitt frö växer fort!

Födelsevikt och längd 3682 - 51
1 vecka 3778
Lite mer än 2 v 3960
3 v 4230 - 54
5 v 4816 - 55,5
6 v 5220 - 57,5

Tänk om det är som alla säger ett situps på morgonen och sen ska dom helt plötsligt flytta hemifrån...


Jag tror...

Mitt hjärta precis fixade min mobil så ja kan mobilblogga igen jejj!

Igår gick jag en promenad sen laga jag gulasch och bröd sen gymma jag och sola solarium, egentid skönt!

Idag var jag på BVC hängde på öppna förskolan, gick en prommis och tog en repa med bilen på ärenden sen lagades det mat igen...

Igår blev de fusk gulasch men de va gott och inga kolhydrater och likaså brödet. Idag blev det hel kyckling med sallad och kall sås. Funka det med, knapra dock i mig macka senare för att stilla mitt sötsug men de fick bli lite frysta hallon och Kiwi också...

Nu är det snurrigt och färdigbloggat

Mys o godnatt med fröken kvällspigg!


Huvudvärk!

Hej hopp! :)

Min touchskärm på iphonen håller på och säckar ihop totalt så allt jag skriver på bloggen, sms och facebook,
kan bli lite hur som helst kan jag lova.

Kan tala om att jag lider av jordens sockerabstinens då det är typ det enda jag tryckt i mig det senaste året.
och igår bestämde jag mig för att ta tag i mina överskottskilon, få se hur länge det funkar.
Men jag vet att huvudvärk, yrsel och trötthet är precis det som inträffar när man börjar käka gi/lchf
men tack och lov går det över. gäller bara att bita ihop.
Dock är jag ju världens bästa skåpätare så det är ju svårt att sy igen truten,
det här med att gå morgonpromenader är inga problem och att ha som mål att gå till gymmet 3 ggr / veckan
det fixar jag ... men det är min karaktär som spökar bara. 2 dagar har gått och jag håller redan på och dör. hahahahahahaa .... har iallafall styrt ihop kolhydratsfritt bröd och fyllt sodastreamern med kolsyra. så nu jäklar.

och sasse, tacos ngn helg då ? : )

Favorit i repris


Nu ska gravidkilona väck!

Vägning mätning
Gi metoden
1h pw varje dag
Och tre gym tilllfällen i veckan
Och. En urkukad iPhone tangentbord

Em wish me luck


Gudmor & Gudfar / Faddrar

Tänkte även tala om att vi har bestämt vilka som får den fina uppgiften här i livet
att vara förebild åt våran lilla Tös och vägleda henne här i livet.



Min Lillebror Adam med en gulsotspenny :) Och .... min vän Bettan.



och gladare över det är väl lilltuss.



Tjejkväll alabama!

Idag var en mycket trevlig dag för idag nalkades det tjejkväll, jag och penny slog upp
våra ögon runt klockan tio sen gick vi upp och kamma till oss och först på plats var
betsyboop



Sen kom Carro



och sist men inte minst paulina



Sen så styrde vi ihop Tacos som vi proppa i oss, babbla massa och såg på så tjejiga filmer
som bara tjejer kan göra. Inte ofta våra scheman klaffar nuförtiden men när det väl gör
det så är det väldans trevligt tycker jag. och inget går ju upp emot lite tacos, eller hur sasse?
Tacokungen själv.

Nu är det bara jag och fröken hemma som ska hoppa ner i sängen och diskutera livet innan
vi sover sött. Efter en väldans trevlig kväll! :)

I lands problem svarta strumpor ....

När man jobbar inom restaurang är
Det svarta strumpor Om gäller ... Och när man jobbat på båten i typ fyra år har man hunnit köpa på sig en del... Men det dumma med det är att man köper från olika ställen helsvarta strumpor så blir det sjukt svårt att para ihop, men det har ju inte gjort något när man bott själv. Så nu kommer det stora problemet, flytta ihop med en Karl som också bara har svarta strumpor, så när man ska para strumpor har man allt från strlk 36 till 44 och ingen strumpjävel passar ihop med ngn annan strumpa.... Jag blir tokig!!!! Köp aldrig svarta strumpor... Om dom inte har ngt märke. Ilandsproblem!!!!


Dom bästa svaren...

Dom får man av sin lilla bebis på morgonkvisten när vi ligger och diskuterar om livet...


Och...

Sömnen lyser med sin frånvaro... Dom snarkar på varsin sida om mig. Vi gör ett försök... Fiven på den då john blund... Zzzzz
Och du sasse vad gjorde jag utan dig, bättre än rådgivningen :)
Hörs då!


RSS 2.0