Kaos!

Idag vakna vi tidigt, packa ihop lite badgrejer och drog på parkbadet med penny, hon var mer vild än tam, var helt slut när jag kom hem och hon toksomna, men vi hade de mysigt.
Drog sen iväg och träna cx och pump, gick Dock Inge bra då jag var trött och tom på energi, säkert för mitt slarviga matintag, åt däremot kyckling & råris när jag kom och man borde inte äta så sent men kände att min kropp var i väldigt behov av en uppladdning, dock slank det ner lite godis, men slängde påsen, eftersom ja har sämst karaktär kan inte jag ha sånt hemma.
Kollade på lite serier och har nu intagit sängen. Trött & slut. På ett skönt sätt.
Såg förövrigt en bild på en fin frisyr, gillar min sidecut men fick lite ångest att det är no return på min frisyr. Men men, like it or not, ja ändrar ju mig jämt.
Få se vad morgondagen har att erbjuda, skulle förövrigt ha skickat ett mail idag men hitta inte pappret, vilken stress känner mig helt tom i bollen, orkar inte...
Godnatt!!!


Förvirring

Förvirring .... När man ska börja jobba och få ihop allting. Jiiisses!!!
Speciellt när man jobbar borta vs skiftgång och har en unge på hel och en annan på halv, superpusslare borde man bli.... Och så va de det här med dagis också...
Orkar inte tänka på de, kanske klarnar när jag fått svar på mina mail.
Sov sjukt länge idag, hade en deal med karln, men de resulterar lite halvt i att ja är pigg nu... Svårt att vända på dygnet efter helgen. Gick ut på promenad med pennsan, handla lite nyttoprylar, och plocka lite Sen gled ja iväg på träning, combat & pump ... Börja kika pretty kittlar liars. Ska nog sova men beroendeframkallande...


Utedag!!!

Goskrutt!!!


Bästa!

Vakna tidigtoch lyckades få en tågbiljett, bra, bra! Käkade lite frukost med tjejerna och packade ihop mina saker och pallra mig till tåget, det var Superskoj att träffa sina vänner och det var guld värt att få kvalitetstid med BettAn, kände att jag skulle vilja ha min vän lite närmare.
Men det var inte dumt att träffa min underbara dotter heller sen i torsdags och gobiten ville va mig nära, inte mig emot... Stannade och käkade på Max, efter en helg med brutalt syndande och en veckas sjukdom är det dax att ta tag i träningen igen, längtar faktiskt. Och kostvanorna ska åter bli vettiga igen.
Nya tag och nya mål...
Har Dock lite att göra imorgon, pappersarbete. Räkningar och postning av olika brev osv, drygt men måste!
Så nu är det dax att sova...
Höres!!!


Snart hemma!

Torsdag, tågåkande och upphämtning vid tåg. Kärt återseende, provade på pump på world class, pajasar!!!
Blev vin & lasange. Fin kombo, var uppe alldeles för sent och tröttheten var ett faktum. Upp med tuppen och träningsvärken va ett faktum. Jiiiiises!
In mot stan och härja och iväg till båten för läkarfix och lite snabbprat, tillbaka till centrum och möta upp resten, hade tänkt shoppa men de blev inget med de, hem och svira om och käka lite middag, spel, vin och tjatter sen utgång, blev stureplan och soap bar och hells kitchen, hade mycket trevligt med mycket dans och onda fötter, den här mamman är inte van med att gå i högklackat och va snygg. Gympspjucks är ju något man levt i ;)
Kom hem på morgonkvisten och fick inte många timmars sömn innan man blev nypt i näsan och väckt, dom beställde äggröra och vi åt en riktig hotellfrukost och sen åkte vi och kika på kista galleria. Dock var man segare än segast, va delade meningar om en tvådagars men de sluta i film, mys och god mat. Kvalitetstid med tjejerna går inte av för hackor heller för den delen. Klockan är redan mycket då ja försökt köpa en tågbiljett men sidan krånglar ... Inte bra, hoppas de finns något billigt imorgon på dagen annars blir jag tooookig!!!! Så ett försök till sova, till att börja med, tjillevippen!


Present!

P fick en fin hylla när hon fyllde som nu är på plats. Nöjd :)


Time to go!!!

Dax att sova, börjar krypa i kroppen av att ha varit hemma och Ugglat i en och en halv vecka. Suuuuck! Men nu är ja tack och lov bara snuvig. Jejj!!!
Har packat lite smått ska göra de sista imorn för imorgon bär det av till el stockholmo, ska träffa vänner . Åh så skoj det ska bli. Kära vänner!!! :) och pimpla vin. Trevligt trevligt!
Ska även till båten en sväng och få läkaruntyget förnyat tills jag börjar jobba. Hua!!!
Så sova nu, tagga inför några trevliga dagar i goda vänners lag. :)


Gnällspik!

Shit va gnällig man kan bli när man är sjuk alltså. En killgen i mig kanske ;) de är fan jobbigare att va sjuk än föda barn ;) .... Vaknade upp på söndagen med en sjukdomarnas som inte var av denna värld. Uppfyllde varenda symptom på bihåleinflammation och de sög rejält!
La mig tidigt och sov väldigt länge vilket gjorde att det värsta kändes som bortblåst. Ringde iallafall till läkaren och fick utskrivet kortisonspray, som ja dock inte hann hämta ut. Det onda kom tillbaka på em men nu känner jag mig smått bättre igen. Ska försöks mig på lite sömn, ihopp om att ja ska må prims skinka imorgon. Jag vill så gärna träna.
Tycker synd om p som blivit typ frisk som får va inne och uggla, men de är inte så mycket att göra åt.
Förövrigt är ja rätt uttråkad. Kom på en korkad men kul ide om ja ska söka till hela Sverige bakar som alla är på mig om, då kanske man ska ha som challenge mot sig själv att baka varenda recept i sju sorters kakor boken. De vore ngt de ;)
Tåls att tänkas på...
Nu ska de sovas! Hörs!


Grattis till min 1åring!

Numera småbarns kategoriserad och inte bebis, hon kommer alltid va min bebis ;)
Hade riktigt svårt att somna inatt då man var sjukt uppe i varv av allt fixande. Klockan ringde vid 8 , så brist på sömn de har man som vanligt. Upp och hinna klart det sista. Gratta även p såklart på morgonen :) höll verkligen på ända in i det sista, men jag hann. Bjöd på dessert bord och smörgåstårta med tema prinsessor och grodor. Blev riktigt nöjd med resultatet. Gjorde även ett ryck trots tröttheten och röjde iordning allt ännu drygare att ta tag i de imorn.
Så sjunka ner i soffan kan ja lova var guld värt. Men jag känner att ja kan somna vilken sekund som helst, synd för ja hade gärna sett en film. Men det kanske är dax att sova ändå. Så kanske man känner sig frisk imorn. Vore toppen det då ja börjar bli riktigt träningssugen och denna sjukvecka har varit syndom mig vecka så lite vad som har slunkit ner. Men skärpning nästa vecka för ja tänker knappast bli en tjockis ;)


Kalasfix!

Natten till fredag var den värsta i mitt liv. Hostade ihjäl mig i flera timmar och satte mig tillslut sittandes i soffan och sov. Jösses, blev inte många timmars sömn, så snäll som pappsen är kom han och hämta penny så ja kunde få lite saker klara till kalaset iaf. Nu är klockan sjukt jäkla mycket men det är för att ja kom igång och har hållit i hela dagen med förberedelser inför pennys ett års kalas, vilket är helt otroligt att det redan gått ett år. Det bästa året någonsin. Min goplutta! Så nu blir det förhoppningsvis lite hosta och några timmars sömn, för imorgon ska ja upp och göra det sista och även hinna snygga till oss innan alla kommer. Och så ska vi ju ge gofisen paket. :)


Sjukstuga!

Har inte gjort många knop mer än lite bakning. Handlat lite inför kalaset, men igår somna ja inte förrän halv 3 pga hostan.... Suck! Har druckit pressad citron i hopp om att döda bacillerna. Men kände mig ännu krassligare idag :( åååh, ja vill träna jue!
Va in till Valbo och handla marsipan, smet in på Vero och prova brallor, butiksbiträdet tog fram en mindre storlek och trodde absolut ha kunde ha dom, tackar för den komplimangen. :) fick två brallor i hjärta present. Och imorse låg de ett litet meddelande och tre bakningstidningar på köksbordet :)
Just nu har ja lite att fixa med, men är lite halvsliten, men ska ta tag i de när ungarna lagt sig istället. Enklast så!


Pigg?

Varför ska ja va så förbannat kvällspigg för, har försökt lägga mig innan tolv andra dagen i rad nu men kan inte somna... Denna natt är dock sämre, kliar i halsen. Hosta . Och lite täppthet börjar komma smygandes, kan inte tröttheten göra de istället? Sjukt stressande när man vet att man ska upp tidigt...


Hostigare!

Vakna upp tidigt, väckt av fröken sjuk och jag var hostigare än igår men inte mycket. Händelselös dag då vila har gått i prio idag. Men cyklade iväg iväg och tränade ändå. Pump 60min ... Gick bra, körde på bra vikter men inte maxat!
Men de va ingen höjdare att cykla i snöoväder hua!!!

Dagens mat bestod av
Pauluns müsli med hallon och lättfil!
Lunch torsk med äggsås gjord av fettsnål grädde och 1 liten potatis.
Middag kräftstjärtssallad.
Celsius, citronvatten är drycken gör dagen!


Snökaos!

Vakna tidigt och hosta. Och hostan har hållit i sig, lite bara inte mycket... Drack färskpressad apelsinjuice imorse, får inte bli sjuk helt enkelt.
Har kramats med en sjuk dotter som sovit och grinat om vartannat :(
Sen gick jag iväg till bussen, brukar cykla till gymmet men i detta snöoväder och oplogade cyckelvägar va de ingen ta ide, men bussen var inte bättre kom 45 min försent ... Missa första passet, fick ta de efter, irriterande.
Huvudsaken jag fick träna, hade tur att få skjuts hem också. Fantastiskt!
Annars rätt händelselösdag!
Kom föresten fram en tjej och berömde mig att det syntes att jag gått ned i vikt, vilket gör mig varm i hjärtat och glad :)


Ny vecka!

Dax att sova och vakna upp laddad inför en ny veckas utmaningar. Efter en helg med dumma kaloriintag gäller de att vässa karaktären och träningsandan några steg högre. En evig fight!
Godnatt!


Söndag!

Vakna och var riktigt trött, förstår mig inte på mig själv varför jag är så trött emellanåt,
kan dock bero på att jag är uppe sent också, haha . eller att jag sätter mig i soffan så orkar
slöar man till sig, gäller att sätta igång på direkten annars blir man trött. 
Tog det väldigt lugnt på fm då penny har sådan hosta, tycker synd om lillfröken som inte
fått varit ute och härjat så mycket på tre veckor. men vi får hoppas förkylningen ger med sig
tills nästa helg då det nalkas 1års kalas.
Har däremot varit i bakartagen och bakat en hel massa, tänkte att jag inte ska ha massvis
att göra under veckan så man får beta av lite eftersom. 
Har dock inte varit så duktig idag när det gäller kosten, blev tvungen att smaka på en macarone jag
gjorde som inte blev så fin, men den blev väldigt god, och det är väl huvudsaken.
Blir hårdkörning igen nästa vecka efter en unnsam och vilosam helg. 
Tagga, Tagga, Tagga!
 

Sovmorgon!

Bad om en sovmorgon.. Och det fick jag, guld värt! Övertala familjen att dra ut på en runda, inhandla present tills p fyller och lite annat småkraffs, köpte mig en sporttopp i hopp om att de inte ska göra ont i boobisarna när man skuttar upp och ner ;)
Sen hem och styra ihop lite kvällsmat.
Blev taco fast med kyckling, fast inte fajita heller. Kyckling och grönsaker och sås på kesella. Gott! Föll dock på mållinjen och åt lite popcorn.
Har pysslat lite inför pennys kalas.
Känns som jag kommer att ha en hel del att pyssla med nästa vecka, skoj, för de rycker i bakningsnerven :)
Ska sätta mig ner och planera ihop det hela. Få se vilka som dyker upp. Några har tackat ja iallafall. :) och dom
Som inte kommer missar massa goooofika :)
Få se vad mer morgondagen har att erbjuda kan ju hända att man pallrar sig till gymmet en sväng efter att man unnat sig lite popcorn.
Är ju lite glad att byxorna ja köpte förra veckan är för stora, men de är också surt, tänkte att ja kunde köpa ett par iallafall som ja kunde ha ett tag som ute hänger men icke. Kom två nya tröjor på posten också. Jättefina! Vilket innebär att jag gått ner en storlek i kläder. Sweet!
På återhörande!


Misslyckande?

Det är inte så konstigt att folk misslyckas med ett viktnedgångsförsök i denna djungel av dieter. Viktväktarna ska de räknas points, andra dieter så får man inte äta si eller så, väga maten, lägga till ta bort eller bara dricka soppor .. Det är Inte konstigt att man blir helt snurrig, äta för mycket eller för lite, träna rätt eller fel, träna för mycket eller där lite, hitta en balans?
Min hjärna går på högvarv och det ska hela tiden planeras, känns som att det är det enda som existerar just nu och det är tufft. Jag vet men egentligen har jag ingen aning. Och inland bara för man inte får vill man ha dom där onyttiga sakerna gärna lite extra. Men ett onyttigt mål får dig inte fet lila som ett nyttigt mål får dig inte smal.
Jag blir knäpp. Jag ska däremot göra ett försök till ett intagande av en proteinshake till frukost då jag är sämst på att äta de viktigaste målet om dagen. Det kanske funkar ... Vi får se!
Jag har kämpat på den här veckan men det står lite stilla, sen att ja haft ätardag en gång varje helg nu kanske inte är det bästa men de får min motivation att orka kämpa vidare. Jag känner mig hårdare i kroppen och inte lika svullen, jag har äntligen hittat muskelkontakten och träningsvärken är brännande skön, jag svettas mer. Det känns åtminstone som jag är på rätt väg...


Helgfeeling!

Powerwalkade mot gymmet som att det inte fanns någon morgondag. 5km på 40min och jag hann på det berömda håret, hua, kan ju lova att jag var uppvärmd och svettig när jag kom fram, har börjat svettas ihjäl när jag tränar, kan ju bero på att ja orkar mer och orkar ta i mer och pressa mig själv, än när jag börja då ett benböj var en ren bedrift ;)
Cykla Sen hem så dagens träning blev
5km pw
60min pump
5km cykel
Har hittills fått i mig 1,5 banan
1 celsius, 1 crisp m kalkon, 1 glas mjölk och en potatis och purjolökssoppa.
Slarvigt men hann inte med frukost, är sämst på frukost, vilket inte är så bra.
Plocka däremot fram lite räkor som de ska pillas med ikväll med lite kesella&vitlök... Sen ska de väl hittas på någon nyttig mat också. Fantasibrist!
Har försökt ros fröken med lite duplo men nu börjar hon bli rätt rastlös.
Hörs!


Kittlar!

Ja en kittlande känsla i halsen som får mig att småhosta. På väg att bli sjuk? Glöm de, de har jag inte tid med toktränar ju... Bad om sovmorgon men penny har skrikit i en timme så nu så ja går väl upp istället, måste gå till gymmet idag då jag fick skjuts hem igår...
Måste klura ut vad jag ska äta i helgen som ger en helgfeeling men ändå är nyttigt. Och så ska ja äta popcorn, antingen idag eller imorn. Haha man är ju skadad.
Men känslan är rätt fin när man känner sig hård på kroppen och inte dallridall!
Hörs!


Story !

Det var en varm sommardag, benen var lätt brunbrända, klänning och sminket satt som ett smäck ... Jag tittade flera gånger i fickspegeln från att tåget lämnade sin destination mot det som komma skall ... Nervositeten ökade i takt med att tåget närma sig och jag kunde lätt känna hur jag smått tappade andan när jag hörde konduktören ropa ut den slutliga destinationen. Jag reste mig upp, rätta till klänningen och bättrade på läppglanset en sista gång. Gick med bestämda steg mot upphämtningsplatsen och man hörde hur mina pumps slog mot asfalten och ljudet av dom små hjulen till resväskan smattrade. Jag stanna ... Och väntade, vad hade jag för förväntningar? Var det som jag mindes? Jag tog på mig mina snygga solbrillor och rätade på mig så jag fick en stolt hållning. Snart gled det in en snygg svart bil med tonade rutor framför mig och jag kände hur jag höll andan .... Ur klev han med det vitaste pepsodentleendet och dom blåaste ögonen, kläderna, håret, ja allt var perfekt. Han kramade om mig och sa några vänliga ord och tog min väska och stängde dörren åt mig. Vi åkte en vända och pratade på innan vi kom hem till honom, förväntningarna var höga. Han visade mig runt och mörkret började komma... Han tog mig med in i köket där han drog ut stolen åt mig och bad mig sitta ner. Tillslut kände jag mig smått missanpassad men njöt ändå av stunden, han hade dukat upp med de exklusivaste ostarna, nybakt bröd, mörk choklad och jordgubbar, och satte igång en playlist med romantisk musik i bakgrunden. Vi började prata vin, jag kan vin, men kanske inte så bra, han bad mig välja någonting, men jag bad han välja, han tog fram en chablis, min favorit som jag nämnde förut i förbifarten. Han kom ihåg. Samtalen blev långa och vi pratade om allt mellan himmel och jord, kunde inte ta blicken från hans perfekta ansikte men tittade smått på hans blänkande klocka han hade på armen, han började skryta om pengar, jag är inte så imponerad av pengar. Men hade inte undgått hur det såg ut där hemma och märket han hade på sin piké. Vi förflytta oss till vardagsrummet och avnjöt mer vin och jordgubbar. Han matade mig med choklad och det var som att vi hade känt varandra länge, kunde trots det inte känna mig alltför avslappnad. Mitt perfekta jag var bara en fasad gentemot han. Han frågade om vi skulle gå upp till hans relaxavdelning med öppna fönster mot stjärnhimlen, valet var självklart. Vattnet var varmt, jag blev blyg, han var perfekt. Vi sjönk båda ner i badet och han bjöd på varsin Morgan och cola, han flinade och sa att om jag rökte så får jag göra de nu och flinade. Han visste, jag vågade inte bryta min fasad men äntligen kunde jag. Han ville också ha, feströkare påstod han. Vi kysstes, jag kände mig nervös. Vi pratade och tittade på stjärnorna. Klockan blev mycket och vi gick till sängs, i den specialbeställda, jättedyra sa han med dyra lakan. Vågade man ens sova i den? Jag njöt, kände mig som en prinsessa som sjönk ner i den mjuka sängen som omfamnade min kropp, vi sov inslinrade i varandra. Morgonen grydde, ville jag att den skulle komma? Vaknade, blottad, min perfekta fasad var borta, nyvaken och skör. Såg att min röda färg hade lämnat avtryck på huvudkudden, jag vände på den fort innan han vakna, han såg på mig med ett leende och önskade mig godmorgon, han sa att jag kunde ta en dusch och att han hade lagt fram handdukar åt mig, jag kände mig verkligen omhändertagen. Nu skulle jag hem, fick jag samma känsla som igår, det kan jag inte sätta fingret på, men vi njöt i varandras sällskap eller fasader, det var här och nu, jag gjorde mig iordning och han lämnade mig vid tåget, vi tog avsked och sa att vi skulle höras igen, det gjorde vi aldrig, det enda som fanns kvar var ett avtryck på hans kudde och minnen som får en att le ibland, prinsessa för en dag ....


Träningsdag!

Vakna, var nå grymt trött imorse. Tröttheten kom ikapp mig efter lite
Sömn... Cykla iväg på lite crosstraining i 45 min. Svetten lacka! Stanna på Ica för grönsaker och celsius inköp.
När ja kom hem skicka ja ut ungar och Karl i friska luften så ja kunde städa litegrann... Det eviga bombnedslaget.
Sen tog jag mig en powernap i soffan och cyklade iväg på mer träning. Blev 2h med Combat och pump. Kändes bra då jag kände mig rätt pigg trots allt. Hade turen att få skjuts hem till och med. Skönt!
Lunch - kycklingsallad m feta & kesella
Mellis 1 banan och celsius
Middag lättfil m müsli och hallon och två crisps med leverpastej och 1shot juice.
Sockerfri såklart. Annars har vatten varit drycken för dagen.
Träning
45 min cirkelträning
60 min Combat
60 min pump
1,5 mil cykling

Är rätt död i min kropp. Men de skiter jag i .., surar Dock lite då vågen står stilla. Vill ju få bort mina gravidkilon, skam den som ger sig. I helgen blir de ingen ätardag. No mercy!
Avslutade kvällen med en film
Som var mindre bra.... Nu ska jag sova. Ladda batterierna. :)


Nighty night!

Titta tv!!!


Återfall!!!!

Idag var jag riktigt trött vid uppstigning...
4h sömn andra natten på rad, de klarar inte min sömnslukande kropp, dega i soffan med p och pallra mig sen och hämta den andre, för ja skulle till dagis och spana in en ev dagisplats. Sen blev vi bjudna på fika hos nå släktingar till e och n ... Han skulle leka med nå kusiner. Laga ihop lite kyckling och råris till mig och annat till kidsen. Sen är de strecktittning på pretty little liars.
Hade nyss ett återfall, tog mer mat, en macka och nalla av chokladbollssmeten. Känner
Mig proppmätt och väldigt korkad. Hur kan något så materialistiskt få styra över mig? Tror det var fikat som trigga igång mitt sockersug...
Vad gör man om man blir hembjuden på fika och de har dukats upp massor med nygjort fikabröd och dom ställer en tallrik framför en och ger en saft... Kände hur mitt samvete spelade mig ett spratt, ville inte och fick fan ångest, men de känns oartigt att sitta och zippa på ett glas vatten när man ansträngt sig, ja hade blivit besviken iallafall. Hemma och annars med dom man känner dom bryr ju sig inte... Men nog trigga de igång mersmaken. Och ja känner mig redan svullen i kroppen. Sjukt sur på mig själv. Imorn blir de fasen dubbla pass....


Ny dag, nya tag!

Sov knappa 4h ... Penny vakna vid två och låg vaken och pigg jejj!
Upp vid 8 och börja städa, lika bra att hålla igång och inte känna efter att man är trött = kört!
Gjorde en tårta som skulle se ut som en trumma, svårare än jag trott. Hoppas dom gillar den. Och har försökt roa pennsan resten av dagen, lite småhängig och lite febrig. Lillsnutten. Men ack så gosig. Ska pussas och mysa hela tiden.
Stack iväg på 60 min pump ... Känner mig mer och mer taggad. Känns att träningsbrallorna sitter lite lösare.
Avsluta kvällen med gulasch och en klick kesella.


Köttfärsås m zucchinipasta.

Köttfärsås.
Bryn på lök och sedan köttfärs.
I med vitlök och buljontärning. Krydda m salt, peppar och worchester. Och i med krossad tomat. Koka samman. Klart!
Strimla zucchini, koka lite snabbt i någon minut . Dra ner det i en panna med lite goda kryddor och ytterst lite olja. Raps är bäst!


Ny vecka, nya tag!

Lugn helg med en sjuk dotter. Feber till och med :( ... Fick ställa in gävledejt, surt :( .. Klättrar man nästan på väggarna....
Bunkra upp på lördagen inför melodifestivalen = ätardag. Fast ja va inte så godis sugen mer mat sugen. Potatisgratäng mhm ...
I söndags blev det lite träning på Wii fit, då ja inte hade möjlighet att ta mig ngnstans... Rätt skoj de med!
Denna vecka kickade jag igång kroppen med 3km löpning ... Sen har vi bara varit hemma så penny inte varit så pigg, har hunni baka till en akut tårtbeställning och färga hår ... Sen blev de träning på kvällen 2h Combat & pump ... Så cykel fram och tillbaka. Helt slut...
Mat
Frukost 2ägg
Lunch zucchinipasta med köttfärsås.
Middag fil & müsli
Dryck vatten & celsius
Mellis 1/5 banan

Nu blir det dusch och tårtfix!
Tjillevippen!


Eat the cake'

Okej. Mycket vill ha mer...
Har toktränat som en idiot och på söndag blir det två veckor ... Trots vågen visar -4,5 kg så är jag inte nöjd, tyckte de kunde varit mer, eller synts mer... Vilket inte skulle va normalt, men ja har verkligen slitit som ett djur. Förhoppningsvis är de nästa 5kg lika snälla mot mig inte mer ;)
Trots min hungrighet och sena middag trodde jag de skulle bli småätning. Va inte ens sugen. Drack en cola zero men den va bara för söt i min smak.... Har inte ens ett sockersug eller sån där panik att ja måste stoppa i mig massa skit. De känns bara på en helt bra nivå. Konstigt!
Må löpning 3km o Combat 60min
Tisdag pump 60 min
Onsdag spinning 45 min
Torsdag pump 60 min + Combat 60 min
Fredag 1h promenad och 60 min crosstraining.
Plus 1 mil till och från gymmet varje dag blir fem mil denna vecka.


Dagens mat!

Minutstekt oxfile med blomkålspure m smak av parmesan och fetasallad . Lite helglyx iallafall när man inte får godis. Kanske knaprar i mig en vindruva eller två i brist på annat....


Freak!!!

Får inte jag mat eller en cigg så blir jag ilsk!!!
Upp tidigt imorse. Ställde klockan och grejor. Klädde på oss och gick iväg och mötte vårt sällskap. Stod och vänta i 20min men tillslut kom dom... Lekte på öppna förskolan och var på sång sen gick vi hem hit och käka lunch och lät gofisarna leka järnet, och skoj hade dom :) sen svira jag om och cykla iväg på lite träning. Drog en rejäl vurp på vägen dit, men jag förstod att ha skulle ramla så jag hann till och med säga vänta i telefonen haha... Prova crosstraining för första gången, sjukt jobbigt men så sjukt skoj vare. Svetten spruta. Hem och duscha och försöka lägga en övertrött dotra, 1h och 40 min tog det .... Grejen var den att ja hade tänkt få i mig lite mat fort efter träningen då jag var vrålhungrig, kände min blodsockernivå sjunka och tålamodet var icke på topp. Tillslut tröttna jag och gav upp och gick ner och gjorde mat, tack och lov blev det tyst och jag skynda mig lägga nr två, nr två som inte alls va trött och lova att han fick ligga i soffan en stund om han höll ögonen öppna, och de gick bra? Icke!!! Duuuu, johanna... Jag går upp och lägger mig jag, va väl de jag tänkte ;)
Satte igång pretty little liars, sjukt bra serie. Är lite småsåld på den lär jag säga. Men klockan tickar på och jag har verkligen inte tid med serier. Dax att kavla upp ärmarna och förbereda en tårta! Lite är ju redan förberett men den ska fyllas och stå och gotta sig till imorgon och dekorationer ska förberedas. Dax att köra igång innan jag blir trött. :)


RSS 2.0