Torsdag!

Idag vakna jag tokpepp och full av energi. Hoppade in i duschen med pennsan och gick iväg och spanade in ett ev blivande dagis.
Lagade ihop lunch x 2 en till mig och en till dom andra två. Satte igång med ett lampprojekt innan jag stack iväg och träna. Körde bodypump och lassade på vikter som inte är av denna värld för min del... Det brann i musklerna, Nice! Men kände mig lite småpeppad på Combat efter och så blev det. Mitt bästa combatpass hittills tror jag. Jösses!
När jag kom hem ... För att tillägga mina 5km cykling dit och hem var jag tokslut. Peta i mig fil och tre ägg. Hur blev det med lampprojektet?!?! Ååååh. Det här med järn i elden. Fastna framför pretty little liars serien. Bra skit!


Räkwok!

Jag hacka ner färsk broccoli, morötter och purjo. Hade ner groddar Och champinjoner och minimajs på burk. Woka det i lite rapsolja. Ner med räkorna så dom blir varma. Salta peppra. Och så blanda jag ner lite från en pastaburk från Ica mascarpone och ruccola hette den. Väldigt god!


Dagen D

Idag är dagen då min livsgnista började sakta men säkert kika tillbaka. Det är ingen osanning att när man bör gravid och går upp i vikt så samtidigt som kilona tickar uppåt tickade iallafall mitt självförtroende neråt. Det sker en stor förändring i kroppen och psyket och oavsett om gravida är vackra fenomen är de ingen känsla jag kände inom mig. Kände bara en lycka av att få ett barn men de andra kändes sådär. Sen efter det gick mitt hår av och man har bristningar och hängtuttar. Det blir ju inte direkt så att man går förbi spegeln och säger tjena snygging vem är du, för mig blev det tjena fetknopp, vart har du gjort av JOHANNA?!?!? Sakta men säker hittar jag motivationen, det är en jäkla fight, men ett måste. Jag vill ner i mina gamla kläder och jag vill vara en pigg och glad mamma och efter en hårklippnig och inköp av ett par byxor som sitter snyggt och massa mer energi känns det som att jag kanske äntligen är tillbaka till mig själv igen?
Brände av ett jävla spinningpass ikväll så svetten spruta. Och nu har ja massor av energi kvar, får sån adrenalinkick efter träningspassen. Men ska röja lite sen lägga mig. Ny dag, nya hinder som man ska ta sig igenom. Det bästa är att ja känner inget sockersug?!? Konstigt nog!!! Och ja känner mig konstant mätt och på en behaglig blodsocker nivå. Kanske har jag lyckats... Återstår att se. Har ett viktmål till den 22a februari. Hittills ligger jag på -4kg sen förra måndagen. Hejja mig!


Tillbehörstips! Lchq!!!

Zucchinipasta.
Skiva zucchining och skär den i strimlor, koka upp saltat vatten och doppa ner z. I 1-2 min. Lägg sedan i pannan och stek runt den med lite salt och peppar och ytterst lite rapsolja.
Användningsområde - pasta, Wok m.m

Blomkålsris
Riv blomkål på stora hålen och koka i 2-3 min . Klart :)

Blomkålsmos.
Koka blomkålet mjukt med 1 vitlöksklyfta. Mixa sedan med en klick mjölk och smör. Salt och peppar.


Hälsotips!

Kan fortsätta med mina hälsotips då det alltid glädjer någon tydligen! :)

Är ju rätt duktig på att inte leva som jag lär men nu har jag hållit på och kört kost och träning efter sunt förnuft i 1,5 vecka och det går bra. Provade på en sockerfri redbull och den smakade för sött.

Jag har märkt att en stadig frukost är toppen och blodsocker nivån och suget håller sig bättre. Men de vet Man vid drygt laget, har dock aldrig varit en frukost människa. Efter träning så se jag satsat på fil och müsli och finncrisp då en portion varm mat känns som de kommer lägga sig som en klump i magen.

Frukost - (dålig idag tyvärr) crisp m leverpastej (bra m järn)
Lunch falukorv m Blomkålsmos och morötter.
Middag fil och müsli och 2 crisp
Mellis 1 fil och müsli
Mellis 2 , 2ägg
Tro mig de brukar inte va så här enformigt men ja hann inte fixa käk innan jag drog och träna och palla inte laga mat vid hals nio,
Men imorgon blir det en räkpasta.
Fast pastan blir på zucchini.
:)


Onsdag!

Frågan är vad man ska hitta på idag, känner mig lite Halvseg, skulle vilja springa en snabbis men har ingen lust att springa med barnvagnen.. Och ingen lust att ta en promenad med vagnen för då somnar pennsan när hon nyss vaknat. Så träningen får vänta till kvällen... Så vad ska vi hitta på tro?


Kesella hysteri!!!!!!

När man är nyttig så ska den där kesellan finnas med överallt. Här kommer mina tips!

Tonfiskröra.
1 rödlök, 1 burk tonfisk, kesella salt och peppar. Lägg på ett finncrisp med något grönt :)

Äggröra .
Dela några ägg, kesella, gräslök vitpeppar och salt.

Kesellaglass
Frysta bär mixas och toppas med nötter eller kokos.

Kesellabea!
1 burk kesella.
Väldigt finhackad lök ca 1msk
1 msk esdragon eller vanlig dragon och vitvinsvinäger . Salt och peppar och gurkmeja. Krydda efter tycke och smak.


Tisdag!

Funderade när jag vaknade på vad jag och pennsan skulle hitta på och kände för lite förnyelse.
Så jag ringde och bokade klipptid på hair company hos madde, kan varmt rekommendera henne,
hon är duktig. av alla dom jag provat runt så var jag riktigt nöjd när jag gick därifrån. drog en favorit
i repris och körde kort på ena sidan och massa uppklippt.
Strosa runt lite i alla tråkiga affärer och köpte ett par brallor som jag kikat på länge. vill egentligen
inte köpa nå kläder, vill komma i mina gamla, men under tiden behöver man ju kanske inte se ut
som en slusk. därav min hårklippning också. knut på huvudet .... skitenkelt men boooring. 
Stannade och lunchade med pennsan .... riktigt mysigt, trots att man kanske inte får så mycket i utbyte
samtalsmässigt ;) käkade en sallad på selmas, inte att rekommendera. tummen ner på deras käk.
Träffade på Moster som försökte stjäla min unge när jag stod i provrummet ;)
Lina kom och agerade lite barnvakt medans jag fick håret fixat, då pennsan valde att vakna efter 30 min,
sjukt trött unge vill jag lova, somnade på studs då N kom och hämta oss och hon satte sig i bilen. 
Blev tvungen att följa med till valbo, men det blev som hastigast då jag skulle hem och träna, men lite
pengar hann man ju bränna. rätt duktig på det jag. Hann iallafall iväg på ett pumppass och jag valde att
höja alla vikter ... vilket gick grymt bra, lika med resultat. jejj! 
den där milen man cyklar till och från gymmet gör väl sitt också antar jag. -3,5 kg sen förra måndagen. 
känns bra det. hoppas det fortsätter så. 
Ska avsluta min kväll med film och lite nyttig glass. joru, de finns nyttig glass ;)
Mixa kesella med frysta hallon och rör ner lite kokos. klart. :)
 
 
Frukost - Fil med musli och hallon och 1 finncrisp med leverpastej.
lunch Kyckling och fetasallad.
Middag Kycklingsallad igen ;)
Mellis Kesellaglass.

Måndag!

Börja morgonen med 3km jogg, slog mitt personbästa med 1,5 min ... Kände mig pigg och skönare att springa i nollgradigt! Dagen innehöll inte mycket mer än lite betalning av räkningar och bara vara. Vill inte släpa ut den förkylda här hemma i onödan. Drog iväg sen på bästa träningspasset på hela veckan 60 min Combat. Tänkte köra dubbelpass men jag orka inte. Är rätt jobbigt ändå att cykla till och från gymmet också ...
Uuuh... Gick en il genom kroppen när jag hör pennys nalle säga tittut jag ser dig och de är ingen där inne... Den går bara igång om man petar på den!!!
Handlade med mig en goodiebag från Ica hem med fil, müsli, vindruvor, celsius, plocksallad m.m .... Blev så fruktansvärt sugen på fil och müsli när alla hälsofreak skriver att dom äter de jämt... Så det blev kvällsmaten.
Nu har det slötittats på tv. Kanske dax att lägga sig?!?!
Frukost 1/5 banan
Lunch fläskfile m Blomkålsmos o morot
Middag fil müsli 2 mackor m pastej
Mellis 2 pastejmackor och vindruvor
Äter en liknande variant på finncrisp
Som mackor ... Dryck vatten och 1 glas sockerfri juice!


Ny vecka!

Avslutade veckan med shopping med mor. Blev lite småsaker och lunch på Ikea. Väl hemma slängde jag ihop en supergod middag som dessutom var nyttig också. Tummen upp för det!
Avsluta med film! Nu är jag supertrött. Dax att sova så man orkar med en by vecka med mer träning att beta av.
Höres!


Jösses!

Vakna då klockan ringde, svira om och drog iväg till gymmet. Var tidig, man måste va tidig om man vill ha en plats. Inte tillräckligt tidig. 15 min vafan... Sjukt irriterande. Hade tänkt köra spinning då ja körde pump igår.. Köra andra muskler och få igång lite förbränning. Men icke. Ställde mig på crosstrainern 30 min och gick in på ett mag och rygg pass, stannade kvar till pumpen, kände att när ja ändå va där ville jag köra ngnting. Pumpade ur mig irritationen och cykla hem. Är dock lite butter för ... De tar tid för mig att ta mig till gymmet och man planerar efter som olika passen och 30 min för att bara köa är sådär. Hoppas dock dom som har tagit sig an nyårslöftena lägger ner snart. ;)
Hursom. Stressa hem och iväg med ungarna till storvik. Mamma fyller år! Lämnade över mitt projekt. En vägglampa som hon önskat sig som ja gjort. Hoppas hon verkligen tyckte om den inte bara som hon sa. Slutade med som vanligt att de va ja som fick stå i köket ... Men vad gör de när ja gillart!
Va trött redan vid nio, men de va skönt att sjunka ner i soffan och bara vara ... Kidsen lekte skiten ur varann så dom somna på studs. Skönt! Nu ska även jag sova så får vi se vad morgondagen har att erbjuda!


Projekt!

Dagens projekt klart! Kunde knappt bärga mig så därför är klockan jättemycket nu. Men det är klart . Spännande!


Fredagsfeeling!

Upp och hoppa! Hängde med pennsan framför TVn och käka lite frulle. Tog en prommis och hämta cykeln och cykla iväg på fredagspump. Med en riktigt bra träningskänsla i kroppen, och så blev det. Så jäkla grymt pass. Hade även på lite mer vikter än vad jag brukar. Så det brände på fint i musklerna. Sen hem och plocka lite, luncha, sen iväg och inhandla lite prylar till ett nytt Ernst projekt. Som snart är färdigställt. Slängde ihop tacos när vi kom hem. Huuur gott, och hur värd va man inte de. Påbörja mitt projekt och är snart klar. Klockan är dock sent men sjukt sugen på att kika på en skräckis och sen bedtime story och iväg på lite lördagsspinning och sen iväg på diverse saker ... Jejj!


Jobbdag!

Upp 05.45 lite småtrött i ögat. Buss till läkerolen och jobba 08-21 ... Fullt upp hela dagen, riktigt seg på slutet! Men som vanligt så gick de galant ändå!
Hade tur att få skjuts hem i kylan. Hua! Har precis sett klart på flight, dax att sova trött i kropp och knopp. Träning står på schemat imorgon.
Tack och adjö!


Dag 3

Tänkte bara ge er en heads up ...

Måndag
Morgonlöpning 3km
Frukost 2ägg
Lunch kyckling & 30g ris
Träning - 60 mon bodycombat och 60 min Bodypump
Middag 70g kalkon 30g ris & 10g fetaost och 0,3l lättmjölk
Mellis 2 finncrisp m kalkon & tomat

Tisdag
Morgonlöpning 3km
Lunch 70g kalkon 30g ris och tomater och 2 ägg
Middag 1 kotlett med 1msk coleslaw gjord på fettsnåla produkter, grönsallad och varma grönsaker.
Mellis finncrisp m kalkon och tomat och 1 ägg.

Onsdag
Träning 60 min poweryoga och 20 min cykel i gymmet.
Lunch 1/2 kotlett och 30g kalkon m coleslaw och ris.
Middag stroganoff på fettsnåla produkter och kycklingkorv med blomkålsris och 0,2l mjölk

Tillägg. Celsius innan träning och cyklar till och från träning vilket är 1mil
Dricker endast vatten & mjölk ev fun light.


Stress!

Började göra kvällsmat. Stroganoff på kycklingkorv med blomkålsris. En unge som står och skriker och drar en i byxbenet. När vi äntligen ska äta och ja ska ta första tuggan inser jag att ja glömt krydda maten. Snacka att man stressar ihjäl sig och de är ett under att man inte går ner i vikt som man får springa efter den här busungen här hemma. Som redan bara har massa sattyg för sig. Men jag gillart! Hon förgyller min tillvaro alla gånger. För varje gång hon vaknar möts man av leendet som inte är av denna värld och när man kommer hem likaså . Bästa!
Mammsen kom på ett besök och hälsa på mig och pennsan lite. Sen blev det jordens gråtfilm. The impossible, drama från en sann berättelse från tsunamin. Hualigen!
Nu är det dock dax att sova. Ska iväg och jobba imorn. Långpanna!


Fällor!

Man gillrar diverse fällor för fröken bus, det funkar ett tag tills hon överlistar oss. Vi har tex ett skåp under TVn hon inte får vara i, där ställde vi för ett bord. Skönt slipper man fundera på de. Va gör ungen då, jo men skjuter bort bordet såklart. Sen är hon stark så ibland kommer hon och bär på riktigt stora
Prylar, skitglad också... Eller kommit på hur man öppnar lådorna trots att det är en pinne nerstucken genom alla lådor. Då drar man ut alla såklart. Eller om man glömmer grinden öppen, vilket ute hänt ofta men två gånger har man hört ett rassel ngnstans men inte kunnat
Lokalisera de, tills man inser GRINDEN!!!!!! Tack och lov har hon klarat sig upp. Skulle inte förlåta mig själv för en sån sak. Lätt hänt och dom är så snabb som här små grynen!
Åter till min dag...
Vakna sent efter en krånglig natt eftersom fröken är snorig och inte kan sova så fick hon sova bredvid mig, med diverse uppvak, snorningar, napptappningar, karatesparkar och ögonpetningar. Hoppade i träningskläderna och tokcykla till HC i hopp om att hinna med spinningen, men icke. Fullt! Suck.. Gå på yogan då?!? E okej... Sagt och gjort, inget för mig speciellt inte när man är inställd på att trampa skiten ur sig själv och svettas ihjäl, istället satt man och gjorde diverse övningar som fräsande katten och glada babyn. Nja! De blev lite mer cykling i gymmet innan ja trampa hem. Sen har de bara gosats med pennsan. Hon är mysig när hon är sjuk. Sitta i lugn och ro bredvid en :) men jag har varit seg hela dagen och sjukt omotiverad på livet ... Vet inte riktigt hur ja ska göra med allt. När var hur!?!?! Beslutsångest och ångest för att ha massor att göra. Hursomhelst. Dax att börja med kvällsmat. Få se va de kan bli.


Tisdag!

Imorse klev man upp snöra på sig springskorna och en halsduk över munnen. Sprang de gjorde jag, ont hade jag. Träningsvärk from hell. Körde lite styrka. Åkte iväg till mediamarkt är sugen på wiifit spelet eller va man ska kalla de. Sen hem och fixa käk till Las familia. Gick bra att lägga penny men hon vakna och va hysterisk bra länge. Får väl panik när hon inte får luft för allt snor och låter jätterosslig i halsen. Inte skoj, så hon får gosa med mig inatt. Själv är jag dödstrött. Så jag hoppas på lite bra sömn iallafall.


Hur gör man?

För att lägga Sig i tid? Var de ngt jag skulle vinna så är det noll i karaktär i alla kategorier.

Sömn är viktigt för mig.men jag är sån fruktansvärd nattmänniska och den buttraste morgonmänniska.

Det är väl som det är. Fast djupsömn har man inte fått sen pennsan kom till. Då fröken ylar om nätterna för hon drömmer ibland. Inte hittar ngn napp trots att de ligger tio i sängen. Kanske har hon lekt leken kasta ner nappen bakom spjälsängen ;) fast hon sover ju ...detta händer i hennes sovtillstånd medan en annan vaknar såklart. Inbyggt i hjärnan på nå vis.


Dag ett...

Sällan dag ett ... Jämt dag ett ... Men som nämnt Skam den som ger sig.
Börja dagen med en löptur på 2,8km tog mig 20 min och 28 sekunder. Det gick jävligt tungt med andra ord. Men en minut snabbare än förra veckan.
Blev kyckling och 30g ris till lunch.
Sen lek med pennsan och sen klunkade jag i mig en celsius och drog iväg och träna. 60min Combat och 60min pump. Tog i så jag trodde jag skulle tuppa av. Åt en halv banana ... Cykla hem . 5km till gymmet resulterar i en mil cykling också. Hem och fylla på förrådet med 2 ägg 30g ris, 70g kalkon en halv morot och 10g fetaost. Plus 0,3l lättmjölk.
Kurra dock lite extra i magen då jag är van att proppa i mig saker så det
Blev några vindruvor 2finncrisp
M kalkon Och tomat och 1 ägg. Till filmen. Kolla på en film som aldrig verkar ta slut. Den va bra
Men lång så nu har jag tröttnat. Ska lägga mig och sussa så jag orkar
Ut och kuta imorn... Eller vad det kallas när ja försöker springa ;) nu har ja bestämt mig men dag ett är alltid lätt, gäller att fullfölja men det är hungrigt när man ligger på minus i kalorieintag.
Jaja... Nog om det . Kort tids njutning, lång tids helvete....


Tävling!

Ibland känns de som de är mamma hysteri och alla tävlar vem
Som kan vad och gjorde vad först ...
Då kan ja berätta att penny åt ben&jerrys när hon va 4mån, chips när hon va 6mån och nu så brukar hon vilja ha en stor fet blodig biff på lördagarna .... Skämt och sido ;)
Jag har en duktig och snabb tös. Tror det beror mycket på om man låter dom utforska världen eller har syskon i sin närhet.
Här hemma tog penny sina första steg vid tio mån och går nu galant. Behövdes dock en månads träning. Men utomhus är de lite jobbigare att gå ;)
4gadfar har tittat fram varav den första kom omkring halvåret tror jag?
Hon har redan sagt många ord. Första tvetydiga ordet var hej och mamma runt 8 mån men hennes riktigt första tydlig ord som satt ihop med att hon förstod varför hon sa de va akta. Men även titta, lampa, mamma, pappa, oj, kaka ... Säkert något mer också... Kröp gjorde penny väldigt fort. Kommer inte ihåg när men hon va ensam i bebisgruppen. Vet inte om kidsen va så road när hon for runt som en virvelvind och trakassera alla. Hursomhelst! Så är ju alla olika och alla är ju så stolt över sin bebbe. Otippat va? Allt har väl sin tid. Sen är de klart man ska tycka sina kids är duktiga. För de är som ju alla på sitt vis.


Slashas!

Har riktiga slashas dagar numera. Gäller väl att passa på för snart är mammaledigheten ett minne blott!
Idag har det glotts på skidor och varit en vända på lite inhandling av saker till kommande 1års kalas. Jag må vara ute i god tid, men tycker de är ganska skönt slipper man stressa som en tok sen när det är dax. Har ju massor som ska bakas. :) avsluta dagen med film och onyttigheter. Imorgon när jag vaknar ska jag ut och springa. Skam den som ger sig... Sen ska de väl slashasas lite till, kanske fixa till gardinerna som hängt snett i en vecka snart då det inte alls blev nå snyggt. Så ja gav upp helt enkelt. Så kan de va.


Trötta ögon!

Det var trötta ögon idag trots bra med sömn. Sa åt herrn att gå upp med vår unge så jag fick dra mig lite. Slippa alla morgonbestyr en dag iallafall...
Vakna av att jag drömde att jag var tillbaka på båten, ingenting va som de skulle. Dom pekade på ngn tjej som satt i pentryt som hoppa in som barchef för högarna med papper bara växte och jag fick min första ölbeställning. Stod i största baren i fc, tryckte på knappen och höll i glaset och frågade stressat vad en öl kosta. 59kr oj, när ja börja här va de 51 sa jag. Vilket ja inte ens minns.
Ja kände mig bara mest ny, och inte tillfreds med situationen, de va bara tjejer i baren och ja kände igen typ två st. Börjar mina nerver känna på sig att det börjar bli dax haha :)


Snurr!

Mycket i huvudet... Som att det inte står på så fyller dotra snart 1år och då ska de bli kalas med dunder och brak. För min del kan ju årsdagarna firas i normal anda men i mina ögon är det stort att fira sin första årsdag. Så det är massa som ska planeras . Jag har big plans! Möjligen för att ja får en anledning till att baka. Har till och med ett tema. Haha.
Det ska bli skoj tycker jag.
Har lite annat i huvudet också som borde bli gjort. Som att ja skulle nå min matchvikt till pennys födelsedag. Än är de inte förSent ... Kass man är då!
Alla lyckas utom jag, för ja är kass och har inget körkort och ja lär cykla till gymmet och de går sådär i detta väder. Men ursäkter finns de gott om.
Näe. Sov på saken. Nya friska imorn!


Slentrian!

Ekorrhjul. Spinning around!
Japp exakt så är det, när den ena ekorren tröttna på att springa byttes det bara ut till en ny. Började med trånande efter en som alltid funnits där och vips. Fast i den lilla buren. Nu går programmet i repris med en ny skådis. Det tråkiga är att man inte kan varna den nya eller va polare med den gamla. Så alla säger "det känns som vi hört exakt dom här orden förut" kul!
Så frågan är att inte ha svaret.
Ska man nöja sig eller ska man skaffa sig en ny bur? Ekorrar är dessutom fria djur ....


Möblera!

Fick ett möbleringsryck som va mindre uppskattat men ja får panik. Karln satt upp två tavlor som
Inte matchar med någonting så ja vet inte vad ja ska göra. Kliar mig fan flintskallig!


Helg!

Man tappar helgfeeling när man är ledig och Karln jobbar varannan helg. Ikväll är det bara jag och pennsan sover. Jättetråkigt tycker jag men lite skönt också = ladda batterierna!
Har varit i storvik idag och åkt skridskor och hälsat på. Var sen in och shoppa upp barnbidraget på Apoteket. Köpte en bra mjukgörande kräm till torr vinterhud, och nässpray. Och lite mer jox! Natta fröken och gav henne nässpray i hopp om att hon ska sova hela natten. Hittills har jag inte hört ett pip. Fast då blir man orolig istället. Knäpp man är.
En sak är säker ... Och det är att mitt huvud är översvämmat med avgörande beslut som ska tas, hur vet man egentligen vad som är rätt???


Skriva lite till...

Det sköna är att man får vara less ibland, sur eller irriterad. För det går över så fort. Speciellt jag som är en person som är i behov av mycket sömn och ett litet kort break ibland. Det är väl därför man är två om ett barn. Avlastning. Börjar tröttna ur på att va mammaledig. Känner Mig som en tvättäkta hemmafru. Kräks på det . Laga mat diska, städa, tvätta, ueeeeääää! Stort vred till alla ensamstående mammor som då har sin unge dygnet runt och aldrig ngn avlastning och då menar ja dom som lämnar sin unge typ en helg i mån. För varannan vecka lär ju rent fysiskt och psykiskt vara lyx. Bortsett från att man vill va med sin unge jämt. Missförstå mig rätt. Hursom helst jag klagar inte, eller jo de gör ja faktiskt. Men är så van att min unge är som i böckerna och när det inte är så ja då kan de bli lite jobbigt ;) men ja kräks fortfarande på att städa. Och när ja lägger mitt hjärta på kvällen så längtar jag tills vi möts igen nästa morgon. Kanske inte ikväll då hon valde att hålla mig vaken tills nu. Så nu har ja klagat av mig nu känner jag mig redan som en ny and Loving people!


Vägra sova perioden?

Tji fick man för sin hyllning. Pennsan vakna igår natt med kruppanfall som tack och lov inte blev nå värre än de lilla på kvällen då hon varit pigg hela dagen. Men jag desto tröttare då hon vakna rätt ofta under natten och peta på en och böka runt. Och kastar ner nappen bakom sängaveln. Roligaste som finns tydligen. Nattningen är inga problem men lika inatt vakna fröken vid 22 tvärpigg och hysterisk om man försöker få henne att sova. Nu har hon suttit stilla och titta på tecknat som jag satt på, jag vill sova!!!!
Har tränat idag och sola solarium. Men det slank ner kaka och riskakor i min syrlighet för att jag aldrig får någon vila eller ro, fan tiden på kvällen är helig då man laddar upp inför kommande dag men inte jag inte....


Tacksam!

Tanken slog mig igår vilken underbart glad och kärleksfull dotter jag fått. Och det värmer mitt hjärta att se hur mycket glädje hon sprider omkring sig. Varenda främling möter hon med leenden och nästintill varenda en ska prata med henne. Det gör mig glad. Det gör Mig också glad att barnmorskan säger att det inte är så konstigt att min dotter är så glad när hon har en sån glad mor. Det gör mig också glad att denna fröken är så kärleksfull och tycker om att gosa, pussas och kramas och visa att hon tycker om en. Plus att det gör mig stolt att hon har en stark vilja och säger redan till vad hon vill ❤


ONT!

typiskt mig att tokköra. träna skiten ur mig själv igår. och kan knappt röra mig idag. är helt pajj av träningsvärk i hela kroppen. jag gillar dock träningsvärk, då vet man att man gjort något. att de gett något.
dessvärre är jag sämre på det nyttiga matintaget. Fast det är andra dagen idag. försöker äta nyttigt, de funkar sådär. trött på mig själv. är fan matmissbrukare ;P
 
Vaknade i hyffsad tid idag. har inte gjort mycket mer än tyckt synd om alla mina muskler jag
inte trodde fanns ;) plockat lite och satt upp så det ser relativt vettigt ut i fönstrena med nya gardiner
och lampskärmar. la på en ny matta också och n satt upp två tavlor, som inte passa alls. så frågan är
vilket stiltema man ska följa. senare tittade l förbi. och sen gjordes det kvällsmat. hann inte med mycket
nytta alls då jag helst velat dött i soffan idag. Tänkte sätta mig med lite pappersarbete, men det blev inte så
mycket av den varan, hamna framför en romantisk komedi istället.
Som vanligt piggnar jag alltid  till framåt kvällningen. why. småbarnsföräldrar ska sova innan tolv, punkt!
 
Hörs.

Det var dax!

Innan ja somna igår lova ja mig själv att börja idag. Vakna och drog på mig springkläder. Insåg sedan att de va -16 och jag fick ont i halsen och förfrös men ja beta iallafall av 3km huvudsaken. Sen plocka min sambo med oss till Valbo så han kunde klippa sig. Missa dock de träningspass ja ville gå på men fick ta pumpen istället och sen cx mage och rygg. Sjukt jobbigt att cykla till oh från träningen då det blir sammanlagt 1mil. Svårt att tro men så är fallet.
Har dock märkt vikten av att ha en instruktör som passar mig. Svårt dock då man går när man kan så får man den man får ... Men som sagt alla är olika och alla funkar olika. Ja behöver ngn som nästintill tillskriver och taggar mig. För att de ska hända något.
Nu är ja död, få se om ja kan röra mig imorgon. Käkade kyckling och broccolipure när ja kom hem. Tog en macka också... Och Harkel lite glass. Ja är så sjukt sockerberoende att ja får såna sjuka migränattacker om ja slutar helt tvärt med godis. Helt sjukt att socker nästan är som en drog och att de i stort sett finns i allt. Som en tjej nyss skrev åt mig kort tids njutning lång tids plåga. Så sjukt sant det!!!!
Såg klart på nya bondfilmen. Riktigt bra den. Så nu kanske man ska gå och lägga sig, ser ju igen anledning till att hålla mig vaken ändå. Hoppas dock att de inte är lika kallt ute imorn så kanske man kan jogga en runda med barnvagn ;)


Hallå!!!

Hej på er alla.. Mina löften går sådär... Förra veckan blev det ett träningspass och så jobba jag helgen. Inte bra. Veckan som kommer är det träning som gäller och ihopsydd trut. Och ett löfte om att lägga sig i tid. Tänkte börja morgondagen med en prommis. Så är det bara...


Planer...

Framtidsplaner kan ändras fort i detta nu så fick jag bromsa min impulsivivitet och tänka på det praktiska. Så det lutar mot andra planer. Som förhoppningsvis ska gå i stöpet! Men man undrar om man är dum som tackar nej om det är ens livs chans eller inte? Det kan man ju omöjligt veta. Men det känns som jag har en del att beta av. Man blir inte alls stressad inombords. Puh!


Vetskap!

Vid det här laget . Sömnproblem deluxe thats me! Skulle upp och jobba idag. Tror ni man kan somna. Man ligger och vrider sig och vet att somnar ja inte nu kommer ja va dötrött imorn. 5h sov jag. Jejj! Jobba av 12h på läkerol. Dagen gick fort ändå trots lite bokningar. Men tröttheten va inte att leks med. När jag kom innanför dörren vid 21 snåret grät pennsan så jag la mig och gosa med henne i vår säng. Vakna 1,5h senare. Bra! Såg en film och hamna nu framför ett sjukt skoj spel eller app the lost city. Spelet är löst och mina ögon blöder. Imorgon blir det Valbo m L ...
Så time too sleep!


fortfarande...

på lite halvrangligt humör. blev på lite bättre humör efter jag varit och tränat. men de va grymt
jobbigt att komma tillbaka när man inte kört på ett tag. kommer inte kunna röra mig imorgon.
glömde även mina pengar så fick inget handlat heller. när man ändå surar tänkte jag.
jobba imorgon . hoppas man är på bättre humör då. bläe.

Sämst!

Idag är ingen bra dag. Ringde och kolla hur de ser ut med platser på de dagis ja vill ha till penny och de vekar inte bli platser förrän till hösten. Har igen lust att skola in henne på ett för att sedan byta :( suck! Plus att ja vill ha gångavstånd som gånger man är hem à oh bara har 15h i veckan så tjänar man in massa tid på att de är så nära.
Sen vet jag inte hur det blir med
Mina framtidsplaner när det verkar bara vara jag som fortfarande vill fullfölja erbjudandet ... Inget är klart med något jobb och det känns sådär att börja på båten utan att veta hur framtiden blir. Hur det blir med jobb osv. Har ingen à ing om ngnting. Varit hemma hela helgen och börjar få nådig panik över
Det... Ska träna idag. Måste gå ner mina kilon .. Måste börja med
Körkortet. Så trött på att inte kunna t mig ngnstans. Men Just idag känns allt bara så sunkigt oh drygt. Snark!


Hamsterhjul!

Samma sak dag ut och dag in ... Rutiner! Vakna. Frukost, leka, äta, sova middag, leka, mellis, leka lite till, kvällsmat, leka, välling, sova!
Mitt lilla gofrö.... Skönt när hon somnat men jag längtar efter att få se hennes glada ansikte när vi vaknar.
Plockat och städat som vanligt, styrt iordning käk, blivit av med en soffa, pratat med bästa sasse :) tagit en kaffe m lina och Co. :) varit på affären. Stressspelat bingolotto . Duschat och matat ungar. Kollat på Madagaskar, fått ungar att somna. Tittat lite film, pyssla med lite smycken. Vips så är klockan skitamycket! Har vänt på dygnet mer än vanligt. Brukar iaf vara noga med att sova innan tolv. Men icke.
Imorgon ska ja samla motivation till att börja träna igen. Börjar bli dax. Motivation... Karaktär... Give me some!


Uttråkad!

En helg utan något planerat. Eller idag iaf, gick upp. Plocka och städa lite. Vilket är min huvudsyssla känns de som plockar men de finns alltid något att plocka med, tar de aldrig slut? Sen när
Man tex röjt färdigt i köket är det dax för lunch, sen är det bara att börja om och röja igen. Lekt med kidsen på förmiddagen, styrde ihop pastagratäng, skicka ut den ena till en kompis och den andra att sova, kika på lite skidor, hängde in lite kläder, tvätts två maskiner, körde en disk, plocka ur den. Börja planera kvällsmaten. Bada penny... Lägga unge ett, äta själv, lägga unge två. Titta lite film, pyssla lite ... Ja just det. Hann med att göra macarones och maränger också, tyvärr blev de misslyckat. Och nu är ja uttråkad. Sova? Inte så trött än. Lägger ja mig börjar allt om imorn igen. Plock, städ och föda ungar. Jejj!

Hörs!


Nattuggla!

Gör inget annat än är uppe sent. Smaaaart! Hade en kör vän över på tacos och massa snack! Mycket trevligt, fastna sen framför en kärleksfilm och blev kärlekskrank. Så det är nog dax att sova om man ska orka upp och härja med två terrorister imorgonbitti. Bara för man somna sent brukar dom vakna tidigt. Frågan är vad man ska förgylla
Morgondagen med för aktivitet. Det är lördag och jag har inget inbokat. Vilket jag ofta har. Inte ens en tårta ska göras. Skönt ändå. Kommer dock va trött som vanligt då jag tror jag var uggla i mitt förra liv och piggnar till på kvällarna. När ska min hjärna förstå att ja är småbarnsförälder? Typ never.
Det får räcka så för denna gång.
Godnatt!


Pyssel

Det här med att va mammaledig har gett utlopp för min kreativa sida och skapande. Det är alltså nu man har tid. Jag börja med att gå en kockutbildning och därmed skapa vackra maträtter. Jag har även gjort en egendesignad lampa, börjat göra tårtor i alla olika dess slag och även hållit på med smycken, hitta senast idag på ett nytt sätt att göra smycken på, vilket blev supersött! Gjorde ett tag egna tryck på kläder hemma.
Och idéerna slutar inte där. Förstår inte hur ja orkar. Men skoj är de :)


Kvalitetstid!

Mamma ringde och fråga om vi skulle hitta på något idag... Sagt oh gjort, jag föreslog shopping. De är vi bra på. Lyckades hitta lite småsaker. Kass rea, dyr rea. Saker och ting har blivit väldigt mycket dyrare de senaste åren. Och man betalar bara, för man har inget annat val. Tänker på dom som har de dåligt ställt, ja får ju snåla som tusan med min mammapenning. Kan tack och lov unna mig lite för ja jobbat något extra pass här och där.
Hade bestämt att ja skulle städa bort julen oh sätta upp massa textilier. Har bestämt mig för pastellfärger. Så trött på lantligt, svart och natur färger. Nu ska de goes crazy och skapa lite vårstämning. Men jag kom inte så långt med tanken. Ska däremot lägga mig i tid och fixa de imorn tills nya soffan kommer som vi beställt. Jippie!!! Äntligen får alla plats i soffan! Jejj!
Valde istället för att leka med penny,
Satt en Timme i hennes rum och lekte
Rövare ... Är dock butter för det är så litet de rummet och svårmöblerat. Så det får duga som de är. Men man får ju ångest när man går hem till sasse och ser hennes kataloghem. Jag sa till min Karl att de va så fint hemma hos sasse. Då sa han att ja fick flytta dit om
Ja ville. Hahahah. Har du plats
För en till sasse? ;)
Imorn verkar jag få besök. Gud så trevligt!
Hej på er!


Är det bara jag?

Som har såna extrema Dipper inför den röda veckan och PMS besvär av dess like sen efter ja fått barn? Gråtmild och deppad, idag känns allt genast bättre. Weird! Är dock sjukt less på mig själv. Har lite nyårslöften att ta tag i ... Men ursäkterna är många ;p


Löften!

Jag har två löften och det är att ta körkort och gå ner 10kg. Det är allt... Känner dock en stor tyngd över mitt bröst. Stress, press, funderingar... Berg och dalbana..


Nytt år!

Jag är bitter.


RSS 2.0