Hej tappra läsare.

är mer flitig på min bakblogg. www.cakenbake.blogg.se .... gör ju inget annat än bakar nuförtiden ;)
 
jorå. vad händer i mitt liv. dotra växer så det knakar. och jag är mammaledig, med tusen projekt i fickan.
går bland annat i starta eget tankar ... men det är inget mer än tankar än så länge. återstår att 
se hur det blir med det. har provat på lite nya jobb, ser det som en merit och utveckling när jag
kommer tillbaka till båten, i hopp om att få komma in i köket, undra om man får de ? :D
 
gör tårtor i mängder, leker med penny, går på babysim, tränar, försöker äta hälsosamt, tappat 10 gravidkilon, jobbar lite extra, bakar ... umgås ibland. ändå känner jag att jag gör ingenting?
 
tiden rusar. snart börjar pennsán dagis och man får känna på det riktiga livet i den stora vida världen.
skumt.

Ideer.

Har kommit på två nya ideer jag vill göra, blir det inte den ena så blir det den andra .... men det krävs mycket jobb och jag ska bannimej göra detta, jag känner att det kan bli hur bra som helst ;P

Försvann...

Känslan försvann, var är du någonstans. Allt är ditt fel. Usch. Jag kräks!


En kom och en gick...

Igår firades min ängel ... Hon har funnits vid vår sida i 8 fantastiska månader. Det sändes även en tanke till en underbar farfar som gick bort för två år sen. Samtidigt som jag och min sambo bestämde oss för att bli ett par. Denna dag idag firades också, kanske inte storartat men vi firade den iaf.

Idag har vi varit på ärende turné. Fixat och donat och även hämtat hem en stor sacco säck! Härlig som tusan att sitta i. Hämta även ut en tårtbeställning. Sweet!
Nu är det godnatt. Föräldragrupp imorgon!


Firande!

Idag kom familj och släkt på middag och fika, bjöd på tacos, faijtas och massa gofika. Fick fina presenter som jag tackar för. Är rätt trätt nu. Penny somn och vakna och var vaken till för en timme sen. Så nu blir det sovförsök, ska upp och göra tårta. Godnatt :)


Lycklig!

Känner mig lycklig, det går bra nu... Nästan lite för bra är jag rädd...

Har fått flera tårtbeställningar, har ett jobb, ska börja på ett till och förfrågan om ett tredje, men kommer inte ta åt mig alltför mycket då jag vill vara med min dotra också, men jag tänker erfarenhet, framtid och kontakter den dagen jag ska försöka mig på jobb i land. Fått fruktansvärt bra kritik vilket värmer något enormt i mitt hjärta, jämfört med mitt ordinarie jobb där allt handlar om knivhuggning och avundsjuka tyvärr. Det här med att glädjas över andra...
Blev glad idag när jag kom hem, fick jättefina presenter av mina hjärtan. :)
Har även kommit igång med träningen, skönt. Har Dock fuskat med matintaget så det är snart skärpning igen om det ska hända någonting.
Känner smått pulshöjning. Baka till 02 inatt, jobbat hela dagen, iväg på föräldragrupp imorn vid tio, iväg på jobb igen, komma hem, förbereda doptårta, gå på babysim på fre sen iväg och jobba igen, hem fortsätta på tårta, städa, lördag leverera tårta, fortsätta på tårta nr 2, förbereda födelsedagsmiddag, folket kommer, fixa tårta, söndag leverera tårta... Och ev börja på en tredje .... Gudars :)
Godnatt upp om 6h!


Tjaaaaa!

Snart fyller tant år yejj!
Är uppe på tok för sent ön vad som är lagligt när man har småbarn. Men tösen vakna efter nattning och körde ngn form av kvällsrace. Så inte en stund i lugn och ro .... Hann trots allt beta av ngt program på TVn. Ska natta mina ögon, får besök imorgon . Och städas ska det göras och tränas och ev baka. Kanske lite för mycket inplanerat men vad gör de. :)


Partey!

Kul helg. Födelsedagsfest och tjejmiddag. Nu blir det lugna gatan för mig ett tag framöver...


Hemma!

Idag har man varit på födelsedagsfest för sin kusin. Trevligt, begav mig hemåt lite tidigare. Trött&seg ... Men vad gör de, då orkar jag upp och gosa med mitt gryn, godnatt!


Fotfan!

Ont i foten, drygt när man försöker träna. Suck!
Trött som bara den . Penny vägra somna sjuhundraelva godnatt visor senare somna fröken. Då kommer mina ögon stå ut som råttpittar när jag vaknar imorn aaaargh! Ska bli skoj att Kocka lite :) fröken ligger bredvid mig men jag vill inte flytta på henne för då vaknar hon väl .... Trångt! Tur att hon kommer undan med all sin charm.
Körde ett tufft spinningspass idag och på vägen hem fick jag cravings på fisk och tomat . Hrm inte särskilt förtjust i något dera i vanliga fall men jag åt de och gott som tusan var det.
Godnatt folket!


Finns även på Facebook!

Gilla min sida vettja! :)

https://www.facebook.com/johannascakenbake

Hej!

Dagarna går ... Snart fyller jag 25 och penny blir 8 mån, jag och N firar årsdag och min farfar gick bort för 2 år sen ... Tiden rinner iväg och man bet inte vart den tar vägen ... Ett nytt liv har byggts upp och snart är mamma ledigheten slut och ett nytt liv med nya rutiner ska träda i kraft. Jag försöker träna och bli kvitt mina gravidkilon, det går tungt. Jag är sämst på att lägga mig i tid och funderar på vad är en bra mamma? Är jag de? Är du det? ....
Livet på en språngbräda.

Besök min nya blogg vettja.

Www.cakenbake.blogg.se


RSS 2.0