Svagt!

Bloggningen är inte sådär superaktiv längre . Lika med fullt upp men försöker slänga in något inlägg emellanåt.

Har en tös som är lite mer än 7 månader och kryper numera överallt och viljan den är stark. Men man charmas av att se hur hon försöker ta sig fram överallt. Dock vill hon va där jag är och markerar bestämt med sin lilla röst att det inte är ok att lämna Henne i ett rum och gå till ett annat då hon inte hinner med. Då blir hon arg :)


Sjukstuga!

Vakna upp hostig och snuvig... Suck. Trodde jag klara mig när grabbarna blev förkylda men nu blev de min tur. Träningen lyser med sin frånvaro och det är tredje dagen jag äter kolhydrater. Magen gör ont men kroppen skriker efter överlevnad och vågen kommer väl ticka uppåt. Frustration från min sida.
Ska ge mig på sömnen i hopp om ett tillfrisknande . Hej på er!


Burkmatsmamma!

När jag var gravid hade jag någon ide om att jag skulle laga aaaall mat åt gummsan själv och hon minsann inte skulle få endast burlkmat. Hah, pyttsan! Ungen kanske har fått två måltider som ute är burkmat. Ni kanske undrar varför. För det är enkelt, dessutom finns allt hon behöver i dom där burkarna. It's the shit. Länge leve spendera mer tid med dotra än försöka vara någon supermorsa som ska hinna med allt bara för att. Min unge är lyckligast ändå. Godnatt!


Rösta

http://goo.gl/4sTxG

På min penny :)


Nattuggla!

Dotter går mot morgonpiggare tider. Måste lära mig somna i tid. Talanglöst!

Träning . Som en tok
Hungrig som fn :)
Och våg och cm står stilla suck.

Funderar på att räkna lite kalorier ett tag, och lära mig pulsklockan.
Kan låta som jag blivit ett freak . Men det kan ju förespråka en hälsosam livsstil när den går på rutin sen.

Fundera var ordet. Trött var se andra
Godnatt!


Goddagens!

Nöjd, eller kanske missnöjd ? vad vet jag. sitter och tjurar över att jag har tråkigt hemma. karln har börjat jobba nätter. och båda kidsen sover. vem ska jag prata med då :D ....
Känner hur de rycker i träningsnerven dessutom, blir lite som en drog när man kört igång, så himla skönt och få gå dit och bränna ur sig massa svett och energi.

Har inget sådär jättespännande att skriva. penny kryper numera, hejja henne :D fått en ny cykel och skaffat cykelhjälm åt henne så vi ska snart ta oss an en premiärtur.

allt för mig . hej på er.

Sämst!

Varför lär jag mig aldrig att lägga mig i tid? Vad är mitt problem. Har inte hunnit duscha heller då min kvällspigga dotter levde rövare tills jag fastna framför ett program. De nalkas hursom dusch och sova. Babysim imorn jejj :)


Slö!

Trött och borde sova men orkar inte röra mig ur fläcken... Och så kryper de och kliar i benen... Varit på klädparty ikväll ... Blev 2 plagg, sjuuuukt dyrt! Igår fick jag besök av ett par från båten, längesen men trevligt var det :)
Näe. Man lär väl sova om man ska pallra sig iväg på föräldragrupp imorgon ... Leka med barnen. Pennsan förflyttar sig nu och vet hur man sätter sig och får tag på allt man inte ska få tag på, buuusfrö!


Träningsfreak!

Äntligen är jag i gång... Så skönt att få träna av sig :)


Spindelmannentårta.

Sockerpasta & marsipan . Citronsmörkräm, rårörda hallon, jordgubbsmousse, glasscreme. Vanliga och chokladbottnar.


Inre stress...

Finns mycket jag vill hinna med... Vet inte bara vart jag ska börja eller ha fokus på .... Min dotter är Dock fokus 1 ... Fokus två träning.... Sen försvann all energi till ngt annat suck. Har dåligt samvete för jag ser alla mina vänner för sällan .... Segt!


RSS 2.0