Känsla!

Idag vaknades det tidigt, pallra iväg till dagis och tog en timmes långprommis i gott sällskap.
Sen hem och greja lite med diverse saker och sen åkte vi till valbo en sväng och handla lite förnödenheter
tills jag ska iväg på jobb. Sen vidare direkt till storvik och gratta bror och käka smörgåstårta, sen
direkt hem igen, göra klart en tårta och nu har jag sett en avsnitt av mästerkockarna.
Jag är skittrött och borde sova, men jag skjuter lite på packningen känner jag...
Jo just precis, sista dagen på min föräldraledighet, lämnade penny i storvik, hon ska fíra påsk där med
min släkt. leta påskägg. skojj! vet inte riktigt vad jag ska sätta för känsla på hela situationen ...
Jag vet helt enkelt ingenting, eller jo jag vet att jag måste packa, att jag måste färga håret och
att jag måste sova. hualigen. hoppas det kommer bli skoj helt enkelt. nu ska det tankas lite film
till min ipad så jag har något att roa mig med, dessutom har jag packat ner träningskläder också,
så tiden fördrivs fort.
 
tjillevippen!

Slut!

Vila? Vafan är de! Upp innan klockan ringde ... Innan 7 .. Hualigen, frulle och dagislämning, upphämtning av taxi Pettersson och vidare på morgonpump och tjatter, hem och köra massa tvätt, vika, hänga osv, göra två smörgåstårtor, para strumpor, jäklar vad man hinner saker när kidsen är på dagis, sen iväg och hämta och plocka lite till. Vila 10min sen cykla iväg på utbildning, hem käka och slänga ihop tre tårtbottnar... Nuuuuuu är jag slut i knoppen då ja avsluta med att betala räkningar, imorgon ska de packas både för mig och pennsan.... Står i val och kval om ja ska göra mig tid för att träna eller om ja ska packa i lugn och ro, skulle behöva mig ett par jobbskor. Hrm, hörs hej!


Starke Adolf!

Kroppen börjar formas under fläsket ...


Snabbuppdate!

30års skiva på lördagen, trevligt och hälsomässa på söndagen. Bra kombo ;)
Igår fortsatte inskolningen och de gick fina firren, mådde dock själv skit och hade dåligt samvete att ja lämnar min unge fast man är hemma. Konstig känsla. Ovant! Drog iaf och hälsa på solariet, de skrek av skräck pga blekhet... Sen blev de spinning. Sen hem, hämta och iväg på utbildning ... Full ät upp hela dagen, egentligen samma lika idag idag, upp och iväg på dagis... Sen hem, städa, fixa lite, iväg och träna sen hem hämta kids, iväg och handla och sen göra käka, sen nattning. Hamna dock framför TVn ... Så nu lär jag ta tag i att göra två smörgåstårtor som jag har beställning på....
Hej på er!


Bästa!!

Härligt trött och kura i soffan . Jejj! I like!


Hello!!!!

Uppe tidigt som vanligt med p ... Tröttkepan var på som vanligt!!!
Fick för mig att göra klar min bakning and so i did, sen gjorde jag mig iordning och knalla iväg för upphämtning för lite pump ... Härligt när de bränner i musklerna! Sen iväg och hämta p på dagis, går riktigt bra, skönt! Iväg på diverse ärenden och hem och styra fredagsmys... Fick för mig att släpa fram gummibandet och körde massa övningar med den och magövningar haha! Nu ska det dock sovas då fröken fräken förmodligen är uppe med tuppen som vanligt och när bror är här väcker alltid den som vaknar först den andre...
Godnatt på de!!!


Dagen D

Upp med P och styrde frulle och knalla iväg till dagis, idag skulle hon prova att va själv. Gick iväg och piska på min bror att flyttpacka då han ska flytta imorn... Herregud vilket kaos. Sen tillbaka på inskolningsmöte och upphämtning av gogrisen. Allt hade gått bra och hon sket totalt i mig när ja skulle gå, skönt!
Hem och vila mig lite, trött i knoppen sen gjordes de lite käk och sen iväg de ja väntat på hela veckan release på Combat ... Fyfan va skojj det var roligt grymt, och svettades som en gris gjorde jag. Hualigen!!! Like alot!!!!
Kollade på en superbra film och blev tvungen att göra klart mina cupcakes, gjorde en sort till dessutom... Nattbakning is the shit ;)
Nuuuu sover vi igen då ny dag nya möjligheter godnatt!


Trött men bra dag!

Upp med tuppen och trampa iväg på moronpump, cykla i motvind är inget att rekommendera. Picknicka en powerbar med tjejerna innan jag trampa hem och gjorde lunch. Inskolningen hade gått lika bra som i igår. Skönt. Så imorgon skulle little p få vara där längre och stanna och käka. Frågan är vad man ska hitta på då... Synd att snön kom annars hade man kunnat cykla dit. Stack iväg och fördrev tiden i Valbo en sväng och köpte en vårjacka i hopp om plusgrader... Fick den av herrn i huset. De va snällt sen handlades det diverse saker till p. Sen direkt iväg när ja kom hem på utbildningen, riktigt seg och trött... Och tokhungrig. Vilket inte va bra när jag kom hem då jag kasta i mig tacos. Hrm, lågt blodsockret i guess, fick dock energi på nytt och n övertala mig om att han ville ha en hederlig sockerkaka, sagt och gjort så blev de en sån och även en grej till som ha ska färdigställa imorgon... Klia i bakningsnerven :) måste ju ha nå fel haha...
Nu är det dock natti natt så ja orkar upp med p på dagis imorn... 2,5h va tusan ska ja göra då? Är ju rätt kort tid att hinna göra något på ... De visar sig!


Ny vecka!!!

Måndagen starta med en powerwalk i gott sällskap och avslutades med utbildning ... Idag var vi iväg på inskolning med pennsan, hon brydde sig inte ett dugg om oss och lekte rövare... Somna sen som en stock, blev sen lunchning med l och sen en snabb tripp till Gävle/Valbo ... Fick sen sällskap till träningen av p, blev pump och cx, fina fisken! Lite små skakis i musklerna nu... Städade två rum när jag kom hem och nu är det bedtime story! Övertala n att gå med p imorn till dagis så hinner jag träna så går jag resterande dagar... Hoppas de flyter på lika fint som igår. Goskruttan!!!
Såååå time to sleeep!!!


Söndag!!!

Avsluta min söndag med ett teknikpass och bodyattack, svetten spruta, från Att när ja börja träna inte ha svettats en droppe till att svetten rinner på mig... En rätt härlig känsla tycker jag då det verkligen känns att man gett järnet... Attack är dock inte de roligaste jag vet men grymt bra träning. Är trots allt inte så borta när de gäller kordination och taktkänsla. Gruppträning är trots allt inget för alla, gäller att hitta sin grej.
Avsluta helgen med tacos och imorgon är det ännu nyttigare tag som gäller ... Jag har ju trots allt inte kommit dit jag är för att ge upp.... Ska hoppa ner i sängen och soooova så blir det pw imorn.
Och tack för tipsen från anonym, följer faktiskt redan dom två bloggarna :)


Motivation

Har en liten dipp när de gäller mina kostvanor, träningen går bra men jag har noll motivation när det gäller att hitta på vettiga alternativ till att äta så jag kan gå ner mina sista kilon, gäller att försöka få någon form av pepp så jag orkar köra stenhårt en månad. Men det är inbokat tre speciella festtillfällen nu på kommande också... Gäller att vässa motivationen. Kan någon göra de åt mig??? Ska iallafall iväg och träna på eftermiddagen. Har dock träningsvärk och ont i knät och vaden. Inte okej!!!
Motivation vart är du!!!!


Lördag!

Häng med kidsen och lite utomhus lek, sen middag hos svärpärona, provsmaka min chokladtårta, den va grym!!!
Hem och ha soffhäng och de blev McDonalds. Är dock sjukt trött efter denna vecka så nu ska de sovas och min fuskdag är till ända... Dax att ta tag i kosten på riktigt om ja vill att de ska hända någonting... Ska klura på de imorn... Så nu blir det godnatt... Börjar förövrigt nalkas jobb, ångest då ja insett att ja tycker de är sjukt skönt när p lagt sig och man får egentid men längtar redan tills hon vaknar och är sitt härliga jag ... 7 dagar utan detta är under mitt förstånd. Urk!!!


Fredag!

Bakade lite på morgonkvisten, tog med p på promenad och gjorde hemmagjorda biffar och en tårta... I brist på annat kan man säga... Sen cykla jag iväg på stenhård träning och sen hem och styra käk, avsluta kvällen med film och squats... Och lite planka! En utmaning ;) dax att sova så man orkar upp med dom imorgon ... Klockan tickar på så fort! Godnatt!!!


Torsdag!

Vakna, frulle och sen iväg på lunch med en sjukt övertrött och rastlös unge, vill verkligen inte sitta still, dock när vi kom hem va hon så glad över de och satt själv och lekte i sitt rum, imponerad!!!
Va sen på pump och Combat. Hem och käka och nu är ja toktrött, ska duscha och sova, gjorde en tårta idag men blev taggad att göra en till ... Borde kanske sova och inte göra tårta ;) vad vet jag!!!


Full fart!

Idag var de segt att ta sig upp och piggna till men pallra mig till stan och spontan luncha med L ... Blev lite shopping på Ica. Sen hem och iväg på Utb och sen hem för att äta tacos som blivit uppäten då ja fick en klump spagetti, kul ;) .... Slängde ihop tre tårtbottnar till morgondagen... Ska försöka mig på lite sömn, vore ju inte dumt att somna i tid för en gångs skull. Tack & godnatt!


Trött!

Trött i kropp och knopp och brist på fantasi vad man ska hitta på om dagarna sluta de i sju maskiner tvätt, avsluta sen kvällen med cx och pump och tacos och film när ja kom hem, tänkte somna innan tolv och ta med penny på någonting men vad vet jag inte. Hörs!


Uppdate!

Party i lördags med mello och gomat, blev vin och privatfest ... Sen hemgång, fick lite för mycket av de goda, sen blev de söndagskäk hos m och p ... Sen hem och inta soffposition ... Somna dock, så de va lika bra att kravla sig till sängen, idag blev de också spinning och utbildning, och när ja kom hem försökte ja få lite nerprintat på datorn. Men med trötta ögon efter helgens bravad ger jag upp, p är snorig och kinkig och vaknar numera vid 7 så de är lika bra att sova nu då hon väcker en med tuppen, finns dock inte mycket att roa fröken med då det är apkallt ute och vill inte släpa ut henne, hur man nu roar en tokaktiv 1åring. Puh!!!
Godnatt!!!


Grejs!

Igår så va vi till Valbo när dom öppna, hitta huuuuur mycke fint dom helst, vilket ja inte annars brukar göra... Och varför? Jo för jag har inte en krona att spendera. Typiskt!
Sen hämta vi upp unge två och drog till badhuset och härjade, efter de drog jag på pump och Combat, fick sällskap hem och vi åt lite omelett, fick sen jordens migrän. Kunde knappt somna. Det var sjukligt va dåligt jag mådde. Gick ändå upp idag i bra tid och pallra mig iväg på lunch på marangoni m l och l . Mycket trevligt, följde med l och kika hur hon bor, då det inte blivit av riktigt och sen kom m och hämta upp mig och hängde med mig och p ... Plocka ur lite kläder som m fick sen åkte vi och hämta brorsan och morsan bjöd på käk. De satt fint en unnardag som denna, blev även ett glas öl och lite chips. Men sen kände jag mig nöjd. Tänkte sussa sött och se om jag orkar dra iväg och träna lite imorn. Har ju nämligen lite träningsvärk idag. Skönt de!!!
Natti natt!


Mittiiiooo!!!

Onsdag! Gick upp sju . Jäklar vad man får saker gjorda mer än på en hel vecka kändes de som...
Trampa iväg på morgon pump . Röjde lite.. Igen!!! Va ut och lekte med p i de fina vädret, hann kuta runt på stan m familjen och hitta lite småfina saker... Sen hem och trampa iväg på Utb. Blev sjukt inspirerad. Men man blir ju osäker... Vad vet jag!!!!
Förövrigt vad vill man göra med livet?!?


Tisdag!

Kändes som någon tagit all min energi, var galet trött idag. Har inte gjort många knop mer än bakat. Butterkaka och bra blev det. Mor va hit och ville hälsa på pennsan, senare drog jag på cx och pump... Dock trött och slött, tråkig instruktör som kläcker ur sig visst är den här låten mysig när vi körde bröst, orka!!! De är inte direkt då man blixtrar till och utvecklar träningdmagi.
Slumra till i soffan så jag intog sängen istället. Godnatt!


Resultat!

Hårt slit lönar sig!

Idag var det uppgång runt 6 tiden och iväg på jobb, dagen gick fort och jag tänkte träna men hann inte innan utbn. Hann in på hc och snacka lite skit och få lite glädje i sinnet av alla peppiga människor som hänger där :)
Utbildning från 17 -19.30 var inte så givande för mig idag men de blir de garanterat på onsdag. Väl hemkommen blev de dusch, macka och film. Min sambo somna, kul sällskap. Ska sova jag med, jättetrött efter en härjig dag.
Gjorde invägning också ... Vågen har ju stått lite halvstill men jäklar vilken skillnad de är på muskel och fett siffrorna. Sjukt nöjd!
Imorn blire pump, rycker i min träningsnerv, anmälde mig dessutom till träningsjippo i Hofors i april. Skoooooojj!!!
Godnatt!!!!


Söndag!

Ungar.... Så himla rastlösa så om dom fått hade dom suttit fast i mig idag ... Men de löste sig till slut. Aktiveras, de är vad dom måste göras.
Drog sen på spinning som va inställt så de blev gym och bodyattack! Sjukt dålig kondis har jag!
Men de är gjort iallafall, dax att sova jobb och Utb imorn. Godnatt!


Helg!

Uppe vid 7, min unge har börja somna vid 19 och vaknar vid 7, välkommen till det Sanna småbarnslivet, jag som haft så lyxigt med sovmorgon ända fram tills nu. Attans då, slut på Nattugglandet för min del. ;)
Idag tog jag med kidsen på äventyr, buss, maxmat och leklandet, d va uppskattat, dom tokdäcks på vägen hem och sov riktigt gott sen vill jag lova.
Jag har haft en ätardag, ostkrokar och maxmat, blev chokladsugen så ja gjorde en kladdkaka, åt en liten bit men ångra mig sen... Känner mig mer äcklad av all skit, ska bege mig iväg på spinning istället, synd att Karln jobba natt annars hade ja lätt klivit upp med tuppen och stuckit iväg på vasaloppsspinning de hade varit skoj. Får bli en annan gång ;p
Dax att sova, får bli Vasaloppet i soffan istället . Gnatt Zzzz


Bra känsla!

Hade en bra träningskänsla idag, la på 5kg xtra på båda benlåtarna, nöjd!!!
Sen har vi utövat ngn form av fredagsmys! Ungarna la sig och ja har försökt kolla på film men ingen dög, har inte gjort ngnting och klockan börjar närma sig tolv, vill Göra något men nu är de försent. Snark!!!
Rastlöst värre!!!!
Funderar över någon aktivitet imorgon, återstår att se...


Puuuuh!

Veckan som gått har bjudit på ett svettigt spinningspass med p .... 13h jobb på arenan igår ... Hade ont i kroppen vilket ja inte brukar ha jättekonstigt! Men de gick bra ändå :) stod i luckan med grabbarna på kvällen, blev noll i kaos, grymt!
Nu känner jag mig enbart bakis. Trött seg o ont i huvudet. Men en celsius på de och lite lunchpump så är man med i matchen på återkommande ;)


RSS 2.0