Tävling!

Ibland känns de som de är mamma hysteri och alla tävlar vem
Som kan vad och gjorde vad först ...
Då kan ja berätta att penny åt ben&jerrys när hon va 4mån, chips när hon va 6mån och nu så brukar hon vilja ha en stor fet blodig biff på lördagarna .... Skämt och sido ;)
Jag har en duktig och snabb tös. Tror det beror mycket på om man låter dom utforska världen eller har syskon i sin närhet.
Här hemma tog penny sina första steg vid tio mån och går nu galant. Behövdes dock en månads träning. Men utomhus är de lite jobbigare att gå ;)
4gadfar har tittat fram varav den första kom omkring halvåret tror jag?
Hon har redan sagt många ord. Första tvetydiga ordet var hej och mamma runt 8 mån men hennes riktigt första tydlig ord som satt ihop med att hon förstod varför hon sa de va akta. Men även titta, lampa, mamma, pappa, oj, kaka ... Säkert något mer också... Kröp gjorde penny väldigt fort. Kommer inte ihåg när men hon va ensam i bebisgruppen. Vet inte om kidsen va så road när hon for runt som en virvelvind och trakassera alla. Hursomhelst! Så är ju alla olika och alla är ju så stolt över sin bebbe. Otippat va? Allt har väl sin tid. Sen är de klart man ska tycka sina kids är duktiga. För de är som ju alla på sitt vis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0