Stressmoment?

Är det ett stressmoment att inte kunna somna och sen kunna sova jättelänge för man är så trött. Å andra sidan när jag tänker efter så va ja alltid uppe den här tiden när ja va singel eller när jag jobba bar. Så varför är de helt plötsligt viktigt att lägga sig i tid? Nog för de vore bra att vända på dygnet tills på måndag då jag ska va pigg halv sju på morgonen hur nu de ska gå till, kan inte minnas när jag gått upp så tidigt frivilligt ngn gång förutom på julafton då ;)
De löser sig väl som alltid. Det blev noll knop gjorda ikväll, mycket funderingar och grubblerier som håller mig vaken också. Det börjar liksom närma sig ett helt nytt liv vilket är med skräckblandad förtjusning. Man har ju ingen som helst aning hur det kommer bli eller att kännas... Däremot har mina händer varit bortdomnade hela dagen idag vilket inte är ett gott tecken, hoppas de slutar, orkar inte ringa ngn handspecialist när de bara är tre veckor kvar. Så vi håller tummarna på att de går över inom kort! Sen en till fundering... Folk hetsar om att packa väskan, vilket stressar mig, så detta kanske innebär att det är dax att fixa det sista... Känns som det stannat av lite det där sista, för gör jag klart allt så innebär det att det är dax och hur nervös blir man inte då? Hualigen! Hur som... Så lär jag väl pricka av det sista :) boa klart som det så fint heter.
..... Nog om det, min kväll blev ben&jerry och en gammal goding till film iron will. Få se om det där roliga julpyntet åker ner när jag vaknar.., vi får hoppas. Och den där jäklarns tvätten... Trök! ... Måste ju ha rena kockrockar. Dom är dock lite tighta, eller ser snarare proppmätt ut i dom. Haha....
Nu ska jag snarka ikapp med han här bredvid som ska upp om en timme, lagomt tills jag somnar. Stabilt!
Skulle kunna yra på massa mer... Men det känns som jag tappa tråden för längesen. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0