Jobb!

En sjua avklarad på båten... Körde lite kök denna gång ... Passet gick långsamt och hann inte träna så mycket som jag hade viljat.
Idag var de bara att masa sig upp vid 7 .... Ingen vila här inte, frukost med p och fixning för en tripp till Valbo, fick ett ryck och gjorde en väldigt vågad frisyr... Jösses!!! Blev inte mycket shoppat men lite iallafall... Sen direkt hem och byta om och åka till Hofors på den årliga orken handbollen, en kul helg med andra ord... Våldgästa även s med familj! Alltid trevligt :)
Nu har det packats inför en tidig avfärd mot Hofors imorn. Lika bra att sova då... Kommer väl glömma hälften. Har iallafall färga håret. Godnatt!!!


Hej igen!

Upp tidigt som vanligt, kinkig unge som somna på fm... Röjde lite ute i förrådet medans... P var dock väldigt rastlös då hon varit inne flera dagar så jag tog med henne på en kort cykeltur och köpte frön och jord, hon var lycklig, drog korgen och plockade i prylar... Sen hemma blev de lite lekpark, trehjuling och fika i solen, sen somna hon skönt ute en stund till, men hon blev skogstokig när vi skulle in igen... Förstår henne, stod och skrek efter mig hela dagen, knäig och mammig... Tröttheten tog över så det blev 2h promenix, grymt skönt väder... De behövdes. Blev kebab och sallad och lite tv, som vanligt ticka klockan på men behövde verkligen egentid, sammanbrottet va nära idag....
Ny dag, nya tag och på torsdag till båten igen... Tiden går fort när man har roligt... Alla har varit sjuka hela ledigheten, snacka om klaustrafobisk känsla... Vi sover på detta!!! Hej på er!!


Dessertbord prinsess och grod tema.

 pr
d
ser

Måndag!

Hann vara vaken i 40 min och hade redan torkat en kräka och tagit reda på två blöjor. High five! Plus att jag var riktigt trött... Dagen har bestått av att göra ingenting då det inte finns en sportslig chans att ta med fröken ut på någonting då hon verkar pigg men rätt som de är .... Lillfröken åt bra under resten av dagen så de kändes som ljuset i tunneln så när jag kom hem fick jag reda på att det kommit en kräka till vafaaaaaan.... Vad är det för skit hon fått från dagis :( rotviruset liknar hennes symptom... Så det blir inget dagis i veckan! Trist! Skulle behöva ge mig iväg på diverse uppdrag men det får allt vänta, plus att vädret inte varit särskilt
Lovande heller. Dubbelsuck!
Avsluta iallafall min kväll med träning, mat & film, slängde ihop em Budapestrulle också i brist på annat... Då jag som vanligt hade ett recept jag ville prova. Godnatt!!!


Kaosigt!

Happy ledighet, sjukdomar ....
Min fredag var lite halvgivande då jag drog på stan med kidsen. Båda pigga! Kikade på vårmarknad, letade maskeradkläder åt mig, luncha på dånken och handla på Ica .... P blev akut dålig så n fick hämta oss, sen va de kräkvm på penny.... Sen iväg på lite träning och tacos med e ... Köpte även mojje biljetter.... Men lördag morgon va de e;s tur att bli dålig, så de blev Inge mojje för någon av oss, jag hade två däckade kids som sov varannan timme, men jag hann få rätt mycke gjort däremellan då dom inte rörde sig ur fläcken, skiftbyte, Karln kom upp och jag iväg, släkting som fyllde 50 m maskerad, trevlig tillställning men tog se lungt, har trots allt vara trött och seg ändå idag ... Idag har jag varit allt annat än nyttig, inte bra... Dax att skärpa till sig faktiskt... Börjar bli lite väl slapp i kosten... Förövrigt är de snart dax att åka och jobba igen, tiden går för fort!!!


Idag!

Iväg med p och sen fixa massa måsten, så nu slapp jag min inre stress.
Blev iväg på lunch prommis till och från stan... Dom ringde dock och ville skicka hem p från dagis, då hon va kass i skrinet då de går magsjuka på dagis, men p har varit kass i magen länge, tänder, förkylning, intolerant? Dålig på att äta... Någon som vet någonting om de?!?
Hem och myste med sötfrö x antal timmar... Sen åt hon med aptit konstigt nog och skrek och grina konstant en timme, dagis suger musten ur fröken. Iväg på träning som gick skit, slut i kroppen och ofokuserad!
Sen hem och styra tårtfyllning, titta på tv och äta och stretcha!
Nu är klockan innan tolv så ja tänkte försöka somna innan. Tänkte dra med kidsen till stan och hämta ut biljetter till en mojje konsert på lördag.
På återskrivande!


min gohöna =)


Konstigt!

Har två bloggar och ibland blandar kategorierna ihop sig ... så vissa inlägg hamnar på min privata
blogg fast under tårtkategoring. irriterande :D
 
idag upp tidigt som vanligt, frukost och dagislämning sen direkt iväg och körde bodypump med brudarna.
Sen hem och baka lite, klia i baknerven... hade några ideerna jag ville prova, och det blev bra, gjorde
några minivarianter som jag tog med till dagis då det är föräldrafika, hoppas dom fatta att de va till ungarna :D
Sen hem och gosa med pennsan, vi gick faktiskt ut och satte oss i solen på baksidan och dela på en glass...
myspys =) .... åkte iväg och handlade en sväng och bjöd hem familjen på fika då jag inte visste vad jag
skulle göra med det :D
Nattade penny, bytte om och cyklade till gymmet igen, tänkte prova på dance aerobic då de va en gästinstruktör, men de va inget för mig, gick knappt upp i puls eller blev ens svettig ... men de va skönt att röra sig lite då jag smakade på mina bakverk idag, lär ju veta att det är gott mina ideer....
 
dock tokhungrig som vanligt så jag proppa i mig korvstroganoff med råris och morötter ... såklart en nyttig variant, dock de onyttiga efter blev en näve chips, så jaaaaa ... jag tränar som en tok men det proppas i lite onyttigheter ibland ;)
 
nu är mina muskler ömma .... men det blir combat imorn kväll vill jag lova :)
 

Snaaaark!

Upp innan sju och ge p frulle, dagislämning och långprommis med s, hem och körde storstädning, drog fram soffan och städa i den, en miljon leksaker och kaksmulor... Dammsuga och moppa, städa garderober, plocka undan vinterkläder, städa skafferiet, bytte kuddar och Marta i vardagsrummet... Hämta p, lekte i lekparken, käka mellis, laga kvällsmat, bada penny i diskhon medans, leka med p, kan inte röra mig en meter utan art hon springer efter och skriker... Köks kvällsmat, satte oss i soffan och kika på barnprogram, nicka knappt till då penny nita mig, Inte sova... Natta henne istället, men är dock aptrött ...väntar på skjuts ska iväg och träna specialpass, men träna vid åtta känns sådär, aptrött... Men kommer nog somna rätt skönt när jag kommer hem :)


Back On track!

Börjar jag bli människa? Sjukligt hungrig har jag varit i flera dagar och vätskenivån är inte i balans... Lika med sjukt trött, gick upp sju men trodde ja skulle dö och bad om att få sova en timme runt 10, luncha med p och fångade dagen med bokläsning... Gick iväg och hämtade cykeln och tränade Combat... Lika skoj som vanligt, kanske lite för taggad... Men lever på att köra järnet och känna mig som en kung vare sig ja är de eller inte... Dock tokpigg när ja kom hem då jag blir nästan hög av att träna... Åt ihjäl mig och kolla på tv, ska ge det ett försök att sova då vi ska upp till dagis imorgon, vet att det är ständigt klag på att ja är kvällsmänniska, men det är ju ett problem :)
Har även fått ett roligt erbjudande som jag tackat ja till, få se hur de artar sig :)
Så dax att sussa och styrs upp morgondagen på bästa sätt, godnatt!


Mammigt värre!!

Hej och hallå!
Upp tidigt igår med alldeles för lite sömn, svårt att somna... Upphämtning med destination Hofors för träningskonvent, fick massa roligt i en goodiebag och satte igång morgonen med en timmes sh'bam ... Dansinspirerad träning... Fortsatte sen vidare på en timmes pump och tog sen lunch, efter det blev de 30min grit strenght som va typ de jobbigaste jag gjort i mitt liv men grymt skoj. Jag höll rent utav på att dö... Sen efter de blev de 30min cx ... Skulle på ett pass till men orka fasen inte och spara mig till Grand finale, Combat en timme, vilket var grymt, så jäkla taggad och så jäkla skoj!!! Sen direkt hem och duscha och iväg på kalas med tjejerna! Blev dock lite sen då ja ville lägga p innan ja åkte då hon inte lämna mig en sekund och blev superledsen när ja åkte på morgonen. Blev utgång och massa dans, dock suger Sandvikens uteliv rätt hårt!!! Idag vakna man upp efter en sovmorgonen med jordens träningsvärk och har knappt kunnat röra mig, vilket betyder att nivån på kaxighet va rätt låg, styrde ordning käk till familjen och m och p kom på fika... Sen va de bara att sitta ihop med penny då ja inte kan gå en meter ifrån henne och hon vill att ja konstant ska bära henne. Snuttunge, kommer inte à kul att lämna henne nästa gång, känns nästan lite som jag sviker henne... Usch! avklarade sen lite veckohandling och laga ihop svamprisotto med parmainlindad kycklingfilé, riktigt gott!!! Så nu är alla kilon tillbaka som jag tappat ;)
Halvsomna till filmen vi skulle se men fick order om att hålla mig vaken, men nu är det dax att sova då jag kan tänka mig att fröken vaknar tidigt imorgon... Få se vad morgondagen har att komma med... Har lite smågrejer att ta itu med, lika bra att få det gjort!!!
Så härmed tackar jag för mig, godnatt!


Home Sweet home!

Nervöst ... Började min fredag, förra veckan med att kolla fel på busstiderna, men de löste sig med skjuts trots allt. Likamed trött sambo fick ställa upp.
Väl på plats var de bara att sätta igång och jobba... Och första dygnet bar jag i koma men sen flöt det på rätt bra, hann även med några träningspass .. Hade dock oturen att åka på magsjuka då det härjat sånt på båten i en vecka, men efter 1,5 dygn var jag på benen igen och betade av sista dygnet jobbandes iallafall... Hellre det så tiden går än att ligga och glo i taket. Passet gick bra och de va skoj att se kollegorna igen. Dock kände jag mig lite lost på vissa saker, men de kommer nog in i huvudet igen lila snabbt. Hade även turen att få åka bil hem och de va skönt att få komma hem till min Svensson familj. Va nära på att fälla en tår när jag såg min dotters glada min när hon såg mig. Som jag längtat. :) gobiten min... Synd bara att dom sa fel dag jag skulle hem, igår va de först sagt men sen sa dom idag, ja som bokat upp mig imorgon och trodde ja skulle ha hela fredagen ledig men icke, är som de är, har iallafall långledigt ändå... Time to sleep!


RSS 2.0