Mellandagar..

Konstaterande. Mellandagsrean sög.
Har varit hemma och grejat. Städar utan att de ser städat ut. Haft tacomys med besök. Och en rejäl förkylning.
Imorn blir de barnkalas och två tårtbeställningar ska fixas. Så dax att sova :)


Jul!

Började julen med uppesittarkvälle med tjejerna. Trevligt!
Sov i storvik... Jättemysigt att tassa upp på morgonen med pennsan och titta vad tomten lämnat under granen. P fick en sån fin mössa av BettAn. Den blev jag så glad över :) sen till mormor på julfrukost och julklappsleken, de gick vilt till, sjukt skoj :) sluta med att alla stod upp och de skickades saker till höger och vänster. Sen blev det julbord och tomten kom. Penny och min familj fick jättefina saker :) men nu är det Sovdax imorgon blir det firning med karlns föräldrar så kommer hans unge också. Julfirande nr2 och även lite på annandag. Jul = lugn? Glöm de :)
Få se om de blir ngn utgång på juldagen! Time to sleep!


Lampide!

Fick en ide. Göra en egen designad lampa av en risboll. Sagt och gjort. Tog två dagar. Nu är klockan mycket men var så taggad på att göra klar den. Har dessutom multitaskat utav tusan.
Uppe med tuppen. Plockning och doning. Gjorde tårtdekorationer och hjälpte e att göra pepparkakor. Helt själv, duktigt de! Förutom ungsbiten. Gjorde sen lunch och släpa ut kidsen på pulkaåkning, sen vidare mot stan, på möte, hängde med s&l ... Drog igenom lite affärer, vidare mot sen fika på marran. In på maxi och trängdes bland tusen andra. Hem och göra gomat. Gjorde kycklinglår med klyftpotatis och ädelostsås, och min goda kycklinggryta med ris. Storkok, käka och slängde sen ihop en tårta till imorgon. Samtidigt som jag fick en ide på en jultårta som ja började med, gjorde lampan medans den svalna och slängde ihop den och lampan. Är inte klar med tårtan. Ska snyggas till och dekoreras. Men lampan blev klar. Nu är klockan så sent så ja vet inte vad. Lär ju få skylla mig själv denna gång om ja är trött. Jejj! Imorn ska ja upp och röjja undan allt och göra klart min tårtbeställning.


Jahapp!

Blev inbokad på dejt och möte imorgon jag som trodde ja hade en hel dag att ägna åt bakning. Men då trodde ja fel. Som vanligt blev ja taggad på egentid och satte igång ett lampprojekt! Återkommer med det. Klockan tickar på så jäkla fort på kvällskvisten! Godnatt!


Förändring!

Nästa år kommer bli helt olikt alla andra. Ska knäcka nöten men inte riktigt än, kommer dock förändra mitt liv totalt. Det kommer bli en spännande resa ...
Fortfarande trött ... Ett jäkla klagande tänker ni, men sömn är viktigt för mig. Tålamodet blir lite bättre då ;)
Storstädat idag. Griljerat en skinka, tänkte kanske orka klä granen också. Har förövrigt lite grejer ja skulle behöva hinna bakA.... Stress!


Orken.

Vart är orken. Gör väldigt mycket saker hela tiden men samtidigt ingenting. Känns som jag får måstena gjorda men inget mer... Fast de kanske handlar om att man har småbarn och hinner inte lika mycket som förut. Men de känns så otacksamt dom dagar man bara är hemma, går och plockar och städar. Hade gjort fint i köket ... Nu är det stökigt igen. Spelar ingen roll om man städat efter en timme ser de ut som en soptipp igen. Och för att göra ngt måste man alltid börja med att städa, inte konstigt att inget blir gjort. För har man ägnat en hel dag åt städning så ser de lila stökigt ut igen dagen därpå. Bitter?!? Ja de är jag, för jag hatar att städa!
Men oavsett har tusen saker ja skulle vilja göra, men orkar inte. Men det är skönt att bara vara också...


Muuuuuu!

Var på Julmys på läkerol arena igår dom bjöd på mat och dryck, utdelning av dricks och tackade för de vi åstadkommit hittills. Fint initiativ tycker jag! Har slitit ihjäl mig och kört julbord på läkerolen, scorpions på Göransson och ett fetingjulbord i lördags. Så nog har man jobbat på lite. Sjukt nöjd över det jag gjort. Jag stortrivs!
Fick även ett glädjande besked!


Inte långt kvar..

6 dagar till jul, längtar. Pennys första jul, ska bli jättemysigt! Så fort pengarna trillar in ska också sista klapparna handlas. Sen är det bara njuta :)
Är förövrigt galet trött då ja är expert på att va uppe sent och så är ungarna uppe med tuppen och så sitter man där
Med korsade ögon, skylla sig själv kallas de. Låg på soffan ett tag men insåg att de håller inte, så de börjar städas sakta men säkert. Tvättat, kört diskmaskin, gjorde en grym lunch. Ska slänga upp receptet på min cakenbake blogg sen. Ska sätta mig ikväll och blogga lite om alla julgodis recept.
Ringde nyss och fråga om ja ville jobba. N har möte . Hatar att tacka nej till jobb, känns som dom blir sura och inte
Vill ringa mer ... Fast de kanske inte är så men de känns så.
Ska fortsätta med de ja höll på med medans penny sover middag.
Höööörs!


December...

Helt sjukt taggad på denna månad. Myyyys! Dock är man lite insnöad och de blåser så vi har suttit lite halvinstängda. Men jag tror nog varenda skåp och låda är sorterad. Plus att de hanns slängas ihop lite chokladbollar med lillkillen här hemma som fyller på fredag. Snart jul, finns inget bättre än jul. Love it, dock har träningen blivit lidande pga jobb och snö. Har ju inget körkort tattigt och drygt! Jobb imorn ... Nervös för att ute komma fram i detta snöskaos.


Barn!

Satt och titta på när penny var nyfödd. Bilder. Hitta ett litet filmklipp på henne, helt skrynklig och ovetandes om omvärlden. Så facinerande att titta på denna lilla varelse och titta på golvet där hon sitter 9 mån senare och har blivit en individ med en personlighet. Det är något som värmer våra föräldrahjärtan lite extra, vetskapen att vi skapat något så underbart. Vi är bäst!


Fullt upp!

Jobbat hela veckan på läkerolen. Sjukt långa dagar och tröttheten är ett faktum. Ingen träning och ja känner hur tjockisen jäser. Skönt att få vakna idag och få kvalitetstid med p ... Va på babysim bland annat. Sen har det varit filmrace hela kvällen, sjukt trött efter allt jobbande . Skulle egentligen in till Gävle på aw ... Men den här snöyran gjorde de mindre lustfyllt. Dax att sova så ja orkar upp och göra tårta imorgon :)


RSS 2.0