Snart hemma!

Torsdag, tågåkande och upphämtning vid tåg. Kärt återseende, provade på pump på world class, pajasar!!!
Blev vin & lasange. Fin kombo, var uppe alldeles för sent och tröttheten var ett faktum. Upp med tuppen och träningsvärken va ett faktum. Jiiiiises!
In mot stan och härja och iväg till båten för läkarfix och lite snabbprat, tillbaka till centrum och möta upp resten, hade tänkt shoppa men de blev inget med de, hem och svira om och käka lite middag, spel, vin och tjatter sen utgång, blev stureplan och soap bar och hells kitchen, hade mycket trevligt med mycket dans och onda fötter, den här mamman är inte van med att gå i högklackat och va snygg. Gympspjucks är ju något man levt i ;)
Kom hem på morgonkvisten och fick inte många timmars sömn innan man blev nypt i näsan och väckt, dom beställde äggröra och vi åt en riktig hotellfrukost och sen åkte vi och kika på kista galleria. Dock var man segare än segast, va delade meningar om en tvådagars men de sluta i film, mys och god mat. Kvalitetstid med tjejerna går inte av för hackor heller för den delen. Klockan är redan mycket då ja försökt köpa en tågbiljett men sidan krånglar ... Inte bra, hoppas de finns något billigt imorgon på dagen annars blir jag tooookig!!!! Så ett försök till sova, till att börja med, tjillevippen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0